FREDAG!

 
 

IMG_0201

 
 

Freeedag och fredags-feeling i kroppen. Bästa, bästa känslan.

 
 

Jag uppskattar den ännu mer sedan skadan då de flesta av mina dagar är likadana numera, då är det så skönt att ändå få uppleva det där pirret i magen på fredagen i bland. Ur nya högtalaren stömmar härlig musik, jag ligger uppkrupen i soffan med en mugg varmchoklad, solen letar sig in genom fönstret och på bordet framför mig står den här fantastiska buketten (& vasen!) som Amanda hade med sig förra helgen tillsammans med ett av favoritdoftljusen från AgnesAmelia. Snacka om lyx att ha fredagsblommorna klara redan.

 

Dessutom har handbaksmällan gett med sig för den här gången, så nu är smärtan tillbaka på sin ”vanliga” nivå och jag tänker på hur galet det är, att det faktiskt gör såhär ont alltid. Men nu ska jag inte gräva ner mig i det där, utan fortsätta den här fredagen i lågt tempo, man vill ju inte riskera att trigga igång ytterligare en handbaksmälla lagom tills helgen börjar liksom.

 
 

Hoppas att ni har en fin fredag och att ni också har det där pirret i magen idag!

Och hörrni, frågan är om inte den där fredags-feelingen kräver att firas med bubbel ikväll ändå? Bäst att jag stoppar en flaska i kylen, för säkerhetsskull.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

9 kommentarer till “FREDAG!

  1. Så fint det är med den där vasen och de vita rosorna. Hoppas du får en fin fredag med bubbel och mindre smärtor 🙂

  2. Här strålar solen med in genom fönsterna. Det är nästan så man har glömt bort hur ljust det blir när solen kikar fram.
    Hoppas du får en fin fredag! Och jag ska i alla fall fira fredag med bubbel, bara för att. Det tycker jag du med ska göra.
    Kram

  3. Bubbel är aldrig fel! Och för att citera Colombus i Zombieland (FANTASTISKT kul film förövrigt): Enjoy the little things. För det är det som räknas – de små sakerna i livet.
    Kram

  4. bubbel låter toppen! Hoppas du får en fin helg! Kan du skriva lite tips på musik? Känner att jag behöver inspiration 🙂

  5. Klart du ska ha bubbel ikväll! Så fin vas och fina blommor. Ha en skön helg och hoppas du slipper värre värk. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg