En föraning om våren

 
 

IMG_0562

 
 

Nu vill jag ha vår, banne mig.

Jag vill ha ballerinaskor, kappor och solglasögon. Jag vill ha mjukglass på parkbänkar och ischai på uteserveringar.

Men idag är det bara grått här, grått och rått.

Och som grädde på moset: den där isande vinden som vi är välsignade med här i Skåne.

 
 

IMG_0581

 
 

Inte för att det gör så mycket då jag spenderat större delen av dagen i soffan under duntäcket och planerar att göra detsamma även ikväll. Det känns lite mer okej när vädret är som det är. Men ändå, lite vår hade inte skadat alltså.

 

Förra veckan visade sig solen och jag fick feeling; converse, slitna jeans (Modesto) och somrig kimono (Sheinside) åkte fram ur garderoben i ett rasande tempo. Ute där bilderna togs var det aningen kyligt, även när solen sken.

Men inne funkar det ju redan nu, som tur är. En föraning om den där våren som kommer snart. Förhoppningsvis väldigt snart.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “En föraning om våren

  1. Ja fy tusan vad kallt det är i Skåne idag! Längtar också efter vår och värme! Ska besöka Ystad Saltsjöbad i helgen så då ska jag passa på och värma mig i deras bastu 😉 Tack för en fin blogg!

  2. Ni har ju i alla fall barmark, vi har massor med snö. Längtar också till våren. Men den är nog längre bort här. Jättefin outfit på dig och du är vacker som alltid. Ha en fin fettisdag. Kram Annika

  3. Coola byxor! Får man fråga vilken storlek du har? Jag är 176 lång och trött på korta byxor. Jag vill kunna rulla upp de några varv som du gjort och samtidigt ha grenhäng. Tack på förhand.

Comments are closed.