Fettisdag

 
 

IMG_0591

 
 

Har ni fått i er någon semla idag?

Jag sitter här i soffan under ullpläden och försöker få upp värmen med en liten mini-semla och en kopp te framför mig.

Brrr vad kallt det varit idag. Så nu är alla lägenhetens ljus tända och jag ska njuta av den där semlan som jag gått och tänkt på hela dagen. Både praktiskt och lite farligt att frysen är full av semlebullar sedan helgens bak, hmmm…

 

Ha en fin tisdagskväll!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Fettisdag

  1. Det är ju Fettisdagen då SKA man äta semla…vi ska också duka upp till lite kvällsfika med semla här hemma! Gott gott!

  2. Ooh ja, här slank det ner en semla i strupen. Bröt trenden i år och slog till med en köbe. Inte för att de är godare. Utan för att jag ska ”slippa” äta fler här hemma, som det så lätt blir om man bakar själv.
    Men hemmabakat är annars tveklöst bäst!
    Kram

Comments are closed.