Långklänningsfynd

 
 

hmprod

 
 

Alltså, huuur mycket längtar man inte efter vår och värme när man ser bilder som denna?

Jag älskar långklänning under vår och sommar och den här hade gärna fått ingå i min vårgarderob.

Bild lånad från H&M och klänningen finns här.

 
 

Banditen-post-signature2

 

3 kommentarer till “Långklänningsfynd

  1. Vilken fin färg!! Och modellen kommer ju att passa alldeles lysande för min begynnande rondör… 😉 Puss darling!! <3 <3

  2. Underbar. Älskar långklänningar på sommaren och extra mycket denna sommar när jag kommer vara höggravid. 🙂

  3. Hej! Jag har läst din blogg sedan lång tid tillbaka men vet inte om jag kommenterat förut… hur-som-helst, så gillar jag din blogg! Tycker det är piss att det inte finns något (ännu) som kan hjälpa dig med dina smärtor men hoppas att vetenskapen går framåt så att du kan leva det liv du vill och är ämnad för. Mjuk kram från en som heter AnnaKarin

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg