Påskpynt och babyshower-lördag

 
 
IMG_1125
 
 

Har ni hunnit börja påskpynta något?

Här har ett ris i köket kommit upp i allafall. Grenar med knubbiga knoppar och yviga fjädrar står det där och påminner mig om att det är påsk om ganska så exakt en vecka, helt galet vad snabbt de första tre månaderna på 2015 rusat fram.

Redan den 28 mars liksom. För övrig ett datum som varit kryssat i kalendern sedan ett par månader tillbaks.

 
 

IMG_1136

 
 

Idag har nämligen Svåra Lena, Mathilda och jag planerat att kidnappa Emma och styra upp en babyshower för henne.

Tyvärr så vågade vi inte fullfölja planen om kidnappning fullt ut nu när hon gick och blev med nytt hus bara två dagar innan den planerade showern. Så när det stod klart att den 26/3 var tillträdesdatum på nya huset så var vi först beredda att blåsa av alltihop, tanken på att störa Emma i boandet kändes minst sagt… ehm.. avskräckande. Men efter nästan en veckas velande fram och tillbaka över facebook-chatten så bestämde vi att jag helt enkelt skulle ringa upp Emma och fråga om hon kunde tänka sig att träffa oss ett par timmar idag utan att få lust att slita ut ögonen på oss för att vi störde i flytten.

Och tänka sig, det kunde hon.

 

Så nu yrar jag runt här hemma i morgonrock och letar efter minitvättklämmor och andra udda prylar som man kan komma på i sista minuten att man behöver för att styra upp en babyshower. Så nu måste jag stänga ihop macen här och få på mig något lite lämpligare än morgonrock med, för sedan bär det av till Malmö för piff och andra förberedelser tillsammans med Mathilda och Lena. Men häng med på instagram vettja (@enarmadebanditen heter jag där), så ska jag försöka uppdatera lite under dagen med.

 
 

Men babyshower-lördag alltså, pepp pepp.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

7 kommentarer till “Påskpynt och babyshower-lördag

  1. Fantastiskt bra gjort av dig! Hoppas ni har/har haft det toppen och att det inte drabbar dig alltför hårt i efterhand. (Jag kollar din blogg dagligen men har nog inte kommenterat förrän nu)

  2. Alltså. Luftballongen du gjort till Emma/lillebror var ungefär det finaste jag sett. Skulle köpt en direkt! Det är kärlek mellan er

  3. Så fint pyssel du gjort!! Världens finaste luftballong!! Varifrån kommer din fina vita å svarta kimono??

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg