Babyshower-handbakis

 
 

IMG_1161

 
 

Babyshower-handbakis.

Men åh vilken mysig dag vi hade igår.

Jag ska förstås berätta allt så fort jag är lite piggare igen, är inte riktigt i form för att tömma kameran och trixa med bilder idag så jag hade förberett det här inlägget lite i förväg. Så idag blir det vila hela dagen lång.

Bilden ovan är från tidigare i veckan när jag bakade lite här hemma, jag hittade den här superroliga kakstämpeln på inreda (här) där man själv bygger sin text. Bebis, Snitt! och planerat födelsedatum blev det på mina. Så kul grej, jag har redan planerat vad stämpeln ska få användas till nästa gång.

 
 

Vi hörs snart igen!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

6 kommentarer till “Babyshower-handbakis

  1. Har en liknande stämpel (fast en budgetversion), riktigt kul att pynta kakorna lite extra. Jag menar, om man ändå gör sig besväret att baka dem så why not, liksom?

  2. Puss till dig finis, kan tänka mig att det blev en underbar daga. Hoppas du känner dig bättre snart igen! <3

  3. Du får jättegärna berätta var din f a n t a s t i s k a kaftan/kimono kommer från! Ljuv sak.

    1. Det är en LW från Kyssjohanna i höstas, vet inte om den finns kvar än 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg