Den perfekta klänningen & 299 kronors-gränsen

 
 

IMG_8444

 
 

Igår innan jag åkte iväg på kalas så slängde jag upp den här bilden på Instagram och jag fick kommentarer och frågor frågor om klänningen. Och det förstår jag, tycker själv den är himla fiiiin. Tyvärr ser man modellen lite dåligt på bilden men den är liksom avskuren på höften och har knappar i ryggen, perfekt helt enkelt! Jag trivdes så bra i den och skulle vilja ha den i massa olika färger, perfekt modell som funkar både till vardags och fest tycker jag.

Klänningen kommer iallafall från Åhléns och jag köpte den på rean nu i veckan. Men jag har faktiskt haft ögonen på den i flera månader redan fast jag har varit lite.. ehm.. snål. Ja, det låter kanske lite konstigt men jag har någon slags magisk gräns vid 299, eller m-ö-j-l-i-g-t-v-i-s 349, när det gäller plagg hos butiker som typ H&M, Åhléns, Lindex. Märkesplagg betalar jag gärna lite mer för (eller ja, gärna & gärna… För min del så skulle allt gärna få kosta 299, men ni fattar haha) där känner jag att jag dels betalar för kvalitet och dels för lite mer unika plagg som inte ”alla” har.

 

Löjligt kanske, men 299 är min magiska gräns när jag vänder på prislappen inne på H&M.

Den ljuvliga klänningen kostade iallafall 399 kronor och har därför fått hänga kvar på Åhléns, tills nu i veckan när jag kom in och den precis höll på att prismärkas med röd lapp. Då knep jag åt mig en direkt; 30% och den kunde genast räknas som ett fynd i min skruvade hjärna. Hepp, sån är jag.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

6 kommentarer till “Den perfekta klänningen & 299 kronors-gränsen

  1. Jag är EXAKT likadan där. 299 kronor är gränsen på H&M, men jag betalar utan att blinka 900 för en Malene Birger sjal 😛 haha.

  2. Haha, du är för skön – vilken självdisciplin du har! 🙂 Men vilken tur att den hamnade under den magiska gränsen, för du är ju dösnygg i den!! <3 <3 <3

  3. Åh jag som du! Blir lätt snål när jag ska handla typ HM osv men i märkes kläder kan jag handla dyrt.
    Mycket fin klänning i alla fall. Ha en fortsatt fin kväll.
    Kram Fia

  4. Jättesnygg ju. Och jag är nog lite som du när det gäller priserna på kläder. Och kan tänka mig att ettåringen tycker det var kul med ballongerna för jag antar att du tog med dem på kalaset. Du verkar vara bäst på att komma på presenter och piff omkring detta. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg