Något att se fram emot

 
 
IMG_1485
 
 

Framme på köksbordet står två nyanser av Chalk Paint och väntar.

Jag älskar den där färgen. Mest av allt för att inget förarbete krävs, ingen sandpapper, grundmålning eller något sånt trams. Det sparar en himla massa tid och kraft som man sen kan lägga på annat istället, speciellt om man är enarmad. Dessutom blir man ju klar med sina projekt fortare, vilket alltid uppskattas om man som jag är lite otålig av sig. Så nu står alltså färgerna framme här hemma på köksbordet och påminner om att såfort kroppen tillåter så har jag något roligt att se framemot. Förra veckan var jag ju handbakis efter besöket hos Böddi, sedan ville jag vila inför kalaset och sedan handbakis igen…

 

Ni fattar; det har inte varit läge för några extra-projekt utöver projekt-livet.

Men så fort livet och kroppen tillåter så ska här alltså målas, och jag kan knappt vänta tills jag får stoppa penseln i färgbrukarna.

 

(Jag brukar beställa Chalk Paint från Monicas Butik, där finns alla nyanser (och lite till, känns det som).)

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Något att se fram emot

  1. Först vill jag säga att jag följer jer dig på din blogg och fachineras av din styrka trots din ständiga smärta. Du är en inspirationskälla till att faktiskt bita ihop och göra saker och ting trots att du vet att du får ta smällen nästa dag. Heja dig!
    Sen gör du så mycket fina och kul små projekt som inspirerar. Blev väldigt sugen på att testa denna färg du skriver om, är det den du målat skåpet med? Vad heter den färgen skåpet har, hittar bara märket men inte kulören…
    /Madde

Comments are closed.