ISCHAI

 
 

IMG_1752

 
 

Undrar hur många glas ischai jag hällt i mig hittills i år? Vågar knappt tänka på det, är nog en hel del.

Såhär års har jag alltid två burkar chaipulver i skafferiet och några tetra med sojadryck i kylen. Och frysen laddad med is, såklart.

Bäst avnjutes den ute i solen, precis så som jag hade tänkt avnjuta den idag. Men tji fick jag, för innan jag hade kommit så långt så hade himlen förvandlats till hotfullt blågrå och regnet stänkte in genom den öppna balkongdörren. Jaha, bara att stänga dörren och krypa upp under en filt i soffan istället alltså.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

10 kommentarer till “ISCHAI

 1. men gud så gott…men det behöver bli lite varmare för att jag ska byta ut varmt kaffe till iskaffe och ischai 😉
  hoppas du får en härlig dag!

 2. Kan du inte ha en genomgång av tillvägagångssättet igen?!? Vet att du hade en förra året, men det behövs alltid en uppfräschning 🙂
  Sen, hur stor skillnad är det på att göra den med sojamjölk jmf med vanlig mjölk? Jag glömmer ju alltid att köpa sojamjölk när jag är i affären eftersom det inte tillhör mina vanliga inköp. Samma sak med sylt, har haft det uppskrivet på inköpslistan i flera månader, men inte har jag fått hem någon än… 🙂

 3. Jag är inget fan av chaiteer överhuvudtaget, men jag dricker ju inte kaffe heller och är därmed enligt en gammal chef jag hade ”en social fadäs” som han uttryckte det, haha! 🙂 Men jag gillar att kura under en filt i soffan… 😉 Puss darling!

 4. Måste bara berätta….jag har spanat på den där fiiina blusen, men tyckte att den var för dyr, t om när det var 50%. Idag när jag gick in på Åhléns tänkte jag att chansen att den ska finnas, i min strl, är lika med noll. Men se, där hängde den! Strl 36 (inte vad jag brukar ha) men den satt som en smäck!
  Att jag sedan hittade en superfin klänning från Wera och fick 80% rabatt! på den (den saknade skärp) gjorde inte saken sämre på nåt sätt : )
  Happy shopping helt enkelt!

 5. Chaitea har jag druckit många gånger men då på riktiga teblad… vart hittar man Chaipulver? Det låter verkligen som något jag skulle gilla, så tipsa gärna!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg