I målartagen

 
 

IMG_1760

 
 

Det kliar i målarfingrarna. Då är det perfekt med små projekt som detta; hallspegeln som stört mig länge nu med sin plastiga, högblanka färg ska få sig lite kärlek i form av ett lager L’authentique. Beställde två provburkar med färg från Modesto, perfekt storlek för små projekt som detta. Nu ska jag bara bestämma vilken färg spegeln ska få.
Elle, belle, bi…

 

Tittar in lite senare igen, nu vill jag bara sätta penseln i färgburkarna.

Förresten, ni var många som undrade över min ischai igår och önskade ett nytt How to do-inlägg så jag ska försöka ordna ett sånt inlägg i helgen med svar på alla frågorna.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

1 kommentar till “I målartagen

  1. Finaste DU, länka till ischai-skola (din egen) så sparar du dig lite <3
    Där har du ju steg för steg-man kan INTE misslyckas :))
    Kramkram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg