Kopiera sig själv

 
 

IMG_1669

 
 

Ibland är det så himla skönt att slippa tänka när man ska ta på sig, speciellt såna dagar då man vet att ingenting kommer att kännas rätt eller bra oavsett vad man tar på sig. Känner ni igen det? Förr kunde jag stå hur länge som helst och slita på och av kläder  framför spegeln såna dagar. Nu går det inte riktigt, med en arm som tycker att det är mer än tillräckligt med en påklädning. Då gäller det att ha sina säkra kort när det krisar och man tycker ”jag har ju i-n-g-e-n-t-i-n-g att ta på mig”.

 

En sån dag hade jag idag, så då gjorde jag helt enkelt en direkt kopia av mig själv från några veckor sedan som jag trivdes i den dagen. Så den här outfiten har ni sett innan, men den består alltså av:

Gamla Lindex-jeansen, silkesblusen som jag reafyndade på Åhléns, gammal jacka från Sheinside och världens bästa ballerinor från Stylesnob.

 
 

Ibland är det himla skönt att kopiera rakt av.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

4 kommentarer till “Kopiera sig själv

  1. Ursnygg kopia 🙂 Ibland så kopierar jag t o m föregående dag …. :/

  2. Det är väl klokt, att inte ödsla energi och kraft på sådant som inte är livsviktigt. Det finns så mycket annat fantastiskt i livet som man kan behöva spara sig till. Och – som sagt, du är fin i allt 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg