Kvällens planer

 
 

IMG_1900

 
 

Vad har ni för planer för kvällen?

Mina ser ni ovan, egentligen skulle Amanda kommit på besök men stackarn blev sjuk och fick åka hem och bädda ner sig istället, så då passar jag på att göra det samma fast minus sjukdom då (peppar, peppar). Just nu väntar jag bara på att regnet ska avta (whats up med detta höstväder?) så jag kan gå en runda med Abbe i parken. Sedan blir det ett bad innan jag hoppar i den nya pyjamasen från H&M och kryper ner i sängen med skålen som är fylld med Hemmakvälls-favoriterna och inväntar kvällens Grey´s-marathon.

 
 

Se där, nu skiner solen här (!?) så nu ska jag skynda mig ut innan himlen öppnar sig igen.

Hoppas att ni får en mysig kväll oavsett vad ni hittar på!

 

Och hörrni, idag är sista chansen att vara med och tävla om den lyxiga väskan från Oilily/inreda.com, tävlingen hittar ni HÄR. Så passa på att tävla nu om du inte redan gjort det. 

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

8 kommentarer till “Kvällens planer

  1. Men ååh gooodiiiiis <3 Låter himlans mysigt. Jag är på väg till Västervik för att umgås med släkten i fyra dagar! Så ikväll blir det nog gott att äta, kortspel, massa prat och bebisgos med familjens nykomling jag bara träffat sovandes tidigare 🙂

    1. Åh, bebisgos är ju bara det bästa. Ha en riktigt mysig helg <3

  2. En perfekt kväll enligt min åsikt. Själv avnjuter jag och maken ett glas rött medan ungarna är helt überlyckliga för de har långhelg och slipper gå upp tidigt imorgon. Vidare är det, regnet till trots, faktiskt helt okej ute – så jäkla grönt så man blir alldeles lycklig.

    1. Låter mysigt! Och visst blir man lycklig av grönskan :)))

  3. Finaste banditen, vet jag såg dig inne på barnkammaren sist, men är ju så feg så jag sa inget, men nästa gång ska du få en kram från mig!! Trevlig heeeelg

    1. Är det sant? 🙂 Klart du måste säga något nästa gång :)))
      Trevlig helg till dig med. Kraaam!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg