Beslutsångest

 
 

Untitled-11

 
 

 Nu är det bara timmar kvar på rabattkoden hos Inreda och jag har fortfarande inte beställt något av det jag ville ha. Problemet är ju att när man sitter där och kollar runt så hittar man ju hela tiden nya saker som man vill ha. Det plockas i varukorg och det plockas ur varukorg, och sedan plockas det i igen. Och sådär håller det alltså på.

 

Så vi får väl se vad som till slut ligger i korgen när jag klickar på ”köp” ikväll, men ovan ser ni några av sakerna som åkt i och ur varukorgen den senaste halvtimmen i alla fall, så förhoppningsvis något av det i alla fall.

 
 

Nu ska jag ta Abbe & Lyra (som är på besök idag då mamma är på möte med jobbet) och gå en runda i kvällssolen.

Sedan s-k-a jag ha bestämt mig.

 
 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Beslutsångest

  1. Go kväll. Vad är det för rabattkod? Gick in men fann ingen kampanj eller kod. Hälen Elinor

  2. Tittade in men fann inte rabattkoden. Vilken kod är det?
    Hälsningar Elinor.

  3. Hej! Vad är det för kod?! Detta har jag tydligen missat…Det finns ju en massa fint jag vill ha här! 😀

  4. Hittade den nyss. Hade missat den helt. Antar att jag sparade lite pengar på att den redan gått ut då… ;/

Comments are closed.