Pioner & lättare handbaksmälla

 
 
IMG_1985
 
 

Hej Fredag!

Hoppas ni mår bra denna fredag, jag har varit lite sliten idag då jag tog en liten runda på stan igår; shoppade sommarskor (ni ska få se) och hämtade ut paket. Så idag har det alltså varit mysbralla och oborstat hår hela dagen.

 
 

IMG_1989

 
 

Men här hemma står helgblommorna faktiskt redan på bordet sedan i onsdags då mamma kom med denna bukett pioner, så de har jag kunnat njuta av när jag skrotat runt här hemma idag med lättare handbaksmälla.

 
 

IMG_2034

 
 

Men pioner alltså, hur vackra är dom inte?

En av mina absoluta favorit-blommor så det gäller verkligen att frossa i dem såhär års när det är säsong.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Pioner & lättare handbaksmälla

  1. Så fine blomster, og jeg elsker den vasen!! Ønsker deg en god helg <3 Klem

  2. Och lukten! Jag har sådan tur att pioner är den vackraste blomman som finns (typ) och att jag hade det i min brudbukett = utöver sin fantastiska briljans påminner dessutom pionlukten om min bröllopsdag!

  3. Vet inte om du tar emot önskeinlägg men jag tänkte fråga om du inte kan göra ett litet inlägg och tipsa om bra serier? Några du inte tipsat om än kanske? Tycker nästan alla serier du nämnt har vart super. Fin kväll!

    1. Absolut, ska försöka komma på några jag inte redan skrivit om då bara… 😀

Comments are closed.