ESC & grillning

 
 

 IMG_2064

 
 

Igår var det grillning och ESC hos mamma. Hon hade skrivit ut snygga Heja-Måns-flaggor på nätet och stämningen var på topp. Inte minst när han ett antal timmar senare gick och kammade hem hela alltet. Så himla kul!

 
 

IMG_2057

 
 

Jag hade med ett paket till mamma, det är ju morsdag nästa söndag och då råkar hon visst befinna sig i Turkiet.
Så jag tänkte att detta var nog det närmaste vi kom ett firande och passade därför på att överlämna paketet igår.

Vad det innehöll? Ja, storleken ljuger en smula, men det var den enda lådan jag hade hemma och jag hatar att slå in mjuka paket.

Innehållet var nämligen en väska och mamma blev jätteglad.

 
 

IMG_2067

 
 

Där sitter ju jag med, men Måns-flaggor i knuten som fick rädda upp min extremt dåliga hårdag. Jag har slut på mitt favorit-schampoo och har den senaste tiden fått använda ett annat då det är såååå tråkigt att köpa just schampoo (och balsam, detta är givetvis också slut i favorit-versionen). Speciellt då även ansiktsrengöring och ansiktskräm också behöver fyllas på. Hur är det möjligt att allt detta sker samtidigt, varje gång?  Nåja, nog om schampoo, det var ett litet sidospår det. Dålig hårdag var det iaf.

 
 

IMG_2077

 
 

Åsa var också där, och hon hade bakat den goooodaste choklad och kola-pajen, ever! Mmmm!

 
 

IMG_2080

 
 

Men först blev det alltså grillat och såser och röror och vitlöksbröd..

Mmmm, så gott!

 
 

IMG_2087

 
 

Och sist då, pajen! Det behövdes en liten sockerkick när Måns hade uppträtt och vad som kändes som hela Europa bjöd på sömniga ballader. Snark! Men pajen som sagt, himmelsk!

 

Det var min ESC-kväll det, tittade ni?

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “ESC & grillning

 1. Är det en byxdress du har på dig?
  Jo men visst såg jag på Måns…………….åh så bra han var! Lite segt på 40 länder som ska rösta bara :=)
  Kram Lena

 2. Tittade men han med en tur till flygplatsen för att hämta sambon och han ändå med att se nästan alla låtar och hälften av röstningen. Angående schampo och sånt som tar slut på samma gång, det måste vara en oskriven lag eller något händer här hela tiden! Gärna i kombination med att medicinerna, sminket och handkrämerna tar slut allt på samma gång… Smink är väll det enda som är något roligt att köpa i den listan.
  Ha en skön söndag!

 3. Måns var grym.
  Undrar också om det är en byxdress du har på dig och var kommer den ifrån isåfall? Grymt snygg.

 4. Jag tycker du är jättefin med uppsatt hår sådär, så man kan väl säga att det i såna fall lär dig alldeles utmärkt att ha en bad hairday, haha… 😉 Kram vännen!! <3

 5. Du är alltid fin i håret, hursom:) Men jag blev nyfiken på favoritschampot och balsam! Har också slut och är sugen på något nytt…

  1. Har redan utlovat ett inlägg om just detta, så det kommer 🙂

Comments are closed.