Långklänningstider

 
 

IMG_2111

 
 

En dagens från en solig söndag.

Äntligen är det tid för långklänningar, även om vinden fortfarande kall och krävde långärmat över. Långklänning är mitt absoluta favoritplagg på sommaren. Dessutom är det så himla tacksamt såhär i början av sommaren när solen inte gjort sitt för vintervinta ben och man ändå vill känna sig somrig.

 
 

IMG_2114

 
 

Denna på bilden fyndade jag här för ett par månader sedan och har riktigt längtat efter att få börja använda.

Tröjan är gammal från Åhléns och skorna Converse.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

6 kommentarer till “Långklänningstider

 1. Den var riktigt söt! En sån skulle jg vilja ha! Får jag fråga hur lång du är, så jag kan bedöma längden på klänningen? Kram

  1. 176 cm lång är jag 🙂 Längden går ju att justera lite eftersom axelbanden är knyts 🙂 Kram!

 2. Fint. Hur klarar du att återhämta dig igen och igen? Skulle vara intressant att höra vilket stöd du har i din smärthantering och livssituation. Som stöd till andra med problem med smärtproblematik. Din situation, som du beskriver är ju helt galen. Hur ska en ung människa klara att tillbringa halva tiden av livet i smärtbaksmälla i sängläge Jag blir så ledsen när jag ser hur du har det. Ja, förbannad helt enkelt.
  Hade/har själv nervsmärteproblematik efter en operation men har sen stöd från landstingets smärtenhet sen många år ett ”normalt” liv med heltidsjobb och vardagsliv, arbetsglädje och livsglädje.

  1. Jag har väl inte så mycket val tänker jag? Alternativet skulle ju vara att inte göra någonting annat än att ligga still i sängen jämt för att inte trigga smärtan alls och det känns inte som ett alternativ för mig.
   Ang smärthantering och min ”livssituation” så tror jag att det är ganska ointressant för de flesta av mina läsare att läsa om och det är inget som JAG känner för att skriva om. Jag vill ju att bloggen ska handla om allt jag tycker om, den är ju min flykt från verkligheten och en så liten del av den jag är. Sen kommer ju smärt-delen givetvis av sig själv, men då måste det få vara på mitt sätt inte i ”undervisningssyfte”.
   Skönt att läsa att du mår bättre!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg