Handbakis, den där duschen & kärlek

 
 

Untitled-1_edited-1

 
 

Det har varit en handbakis-vecka här.

Inläggen har varit förinställda men nu tror jag att jag svarat på alla frågor som dykt upp (hojta till om jag missat någon).

Nu ska jag se om jag orkar ge mig på den där underbara (och ack så utmattande) duschen som hör till när man börjar känna sig lite bättre. Sedan ska jag krypa tillbaka ner i sängen i nytvättad pyjamas och njuta av två helt underbara pionbuketter som mamma & Emma varit förbi med i sjukstugan. Känner mig så lyckligt lottad som har så mycket kärlek runt mig som stöd när livet känns lite tufft.

 
 

Hoppas att er fredag är fin!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

7 kommentarer till “Handbakis, den där duschen & kärlek

  1. Fint med vänner och familj som bryr sig❤️ När du har ORK längtar jag efter ischai-receptet 😉

      1. Men ååååå TACK! Men vart hittar jag chaipulver? I vanlig mataffär? Jag bor inte i någon stad så här finns ingen espresso house haha 😉

  2. Jag tror på att det man ger, det får man även tillbaka.. Så det är klart du är omgiven av omtänkssamma människor <3
    Take care o ha en fin helg!
    Kram Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg