Restbukett & lördag i sängen

 
 

IMG_2716

 
 

Hej Lördag!

 

Här är det lite handbakis efter gårdagens födelsedagsfirande hos mamma som fyllde år. Jag hade egentligen tänkt berätta mer om det idag, men eftersom handen protesterar lite och koncentration är låg så sparar jag det till imorgon istället.

Förmiddagen har Abbe och jag spenderat i sängen, tur att jag har en hund som inte har något emot lååånga sovmorgnar. Ja, om sanningen ska fram så ligger vi här i sängen även i skrivande stund, men nu har vi iallafall varit ute en snabb sväng på gatan för rastning. Även om Abbe som vanligt verkade tycka att det var högst onödigt, han kan verkligen skjuta på morgonrundan hur länge som helst till förmån för några extra timmar utsträckt i sängen…

 
 

IMG_2720

 
 

Så i brist på bilder från gårdagen så bjuder jag istället på några från soffbordet här hemma som jag knäppte i torsdags. Det som blev över när mamma hjälpte mig att binda midsommarkransen i fredags bildade en härlig mixbukett som fortfarande står lika fin.

 
 

Snittblommor alltså, livar upp vilken grå dag som helst. Även om det råkar vara i restform.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg