Fyndläge

 
 

Untitled-13

 
 

Har ni sett vad Modesto har som ”Veckans vara” den här veckan?

By Malene Birger-väskan i svart! Både den stora och den lilla varianten.

Den som stått på önskelistan hela våren, ja egentligen sedan förra sommaren när jag klämde på den på modemässan i Köpenhamn och bestämde mig för att den väskan skulle jag minsann ha.

Så nu är den äntligen på väg hem till mig, önskeväskan på rea liksom; vem är jag att låta bli?

Bästa sättet att starta veckan på, Heja!

 

(veckans vara finns här)

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

6 kommentarer till “Fyndläge

  1. Ska för första gången semestra i Skåne och har hyrt en lgt i centrala Simrishamn. Undrar var de bästa baden är. De underbara vita stränderna. Borrby? Knäckbyhusen? Finns det någon mysig restaurang i Simrishamn som man bara inte får missa? Din blogg inspirerar☀️

    1. Just Simrishamn har jag dålig koll på, mina enda tips där är Apotekarens trädgård och Börje Olssons skafferi (som har uuuurgod lunchbuffé) och glass i hamnen(där är de kända för sina stora glassar). Vita, breda stränder hittar du i sandhammaren, där är sååå fint!
      Ha en skön semester 🙂

  2. På lördag åker vi på vår första semester i Skåne. Vi har hyrt lgt i centrala Simrishamn. Vet du var de underbara vita stränderna är. Borrby? Vilka restauranger ska vi inte missa i Simrishamn? Finns det ngt mer som måste upplevas på Österlen? Ystad? Simrishamn? Du har en jättefin blogg förresten:)

    1. Åh, förlåt! Din kommentar hade hamnat i skärpposten. Hopppas att ni hade det toppen i Skåne <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg