Rea hos Modesto

 
 

Untitled-11

 
 

Har ni sett att en av de bästa webbutikerna nu äntligen har kickat igång sin rea?

Jag har själv inte riktigt varit på shoppingbenet den senaste tiden om man säger så, men en riktigt grym rea tänder ju shoppinggnistan i vem som helst. Och som vanligt när jag själv velar över vad som ska hamna i varukorgen så kunde jag inte låta bli att slänga ihop ett litet kollage med några av mina favoriter:

 

Skinnkjolen från By Malene Birger till exempel, nu finns den ju redan i min garderob (bästa födelsedagspresenten!) men den är ett hett tips! Svarta byxdressar är alltid ett säkert kort, den från BMB lånade jag av en vän för en kväll i våras och den var SÅ fin på. Den andra kommer från Twist & Tango och jag älskar ryggen på den. Koftan från Maison har jag sneglat på hela våren och nu när den är på 50% så är den såklart slut i min storlek, gah! Också en långkjol från Twist & Tango, finns det något skönare plagg att fladdra runt i på sommaren?

 
 

Detta och mycket, mycket mer hittar man alltså på bästa rean HÄR.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Rea hos Modesto

  1. Reor är bäst 🙂
    Skulle det slinka ner något extra plagg så gör inte det så mycket, det var ju på rea 😉

  2. Tack för tipset, gillar Modesto, dom har snabb service och frakten till Finland är inte så värst.
    Många nätbutiker tar mer. Och jättefina kläder har dom, just den där långa twist&tangokjolen har jag kollat en månad, nu är det dags och beställa.
    Jo, det där med reorna, jag måste vara verkligen illa om jag inte tänds. Säkert vid gravportana ännu så rymmer jag och far och gör några riktiga reafynd, för man vet aldrig vad man har lust och ha på sig när det firas sista middagen:)
    Ha en fin vecka, kram, Annikki!

Comments are closed.