Gravidfotografering.

 
 

IMG_3134

 
 

Innan min lilla bloggpaus förra veckan så berättade jag ju att jag hade fotograferat min fina, fina vän Amanda som är gravid. Så himla, himla mysigt.

Lite läskigt med, förstås. Jag är ju verkligen inget proffs och även om jag vet att hon inte förväntade sig något sådant så blir det ju ändå lite pirrigt. Jag hade ju tjatat ett tag om att få fotografera den där magen. Och jag vet ju dessutom att hon precis som jag tycker att det där med att stå framför kameran är ganska obekvämt egentligen. Då vill man ju verkligen att det ska bli bra, så att hon själv kan få förstå hur vansinnigt vacker hon är liksom.

 

Hur som helst, nog svamlat nu. Här kommer istället ett litet bildregn med några av mina favoritbilder;

 
 

IMG_3230

 
 

IMG_3302

 
 

     IMG_3324

 
 

IMG_3367

 
 

IMG_3346 ¨

 
 

IMG_3233

 
 

IMG_3292

 
 

Livet alltså, går det inte fasligt fort emellanåt?

Jag menar, det var ju inte alls längesedan vi började sjuan ihop, köpte senaste jeansen på JC, skolkade bort nästan hela lektionerna på musikskolan för att käka Brejk (åh, minns ni den chokladen? Bästa!) på trappan utanför när solen kom fram på vårkanten och lyssnade på Kent & Winnerbäck i våra iPods.

Och snart, väldigt snart, så kommer det finnas en ny liten människa att älska och berätta alla de där historierna för.

Det är ju helt galet. Galet stort.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

16 kommentarer till “Gravidfotografering.

    1. Tack <3
      Det är en gammal morgonrock/kimono som är Amandas, vet inte var den kom ifrån bara att den var gammal 🙂

  1. Gravidmagar är ju vackra i sig men du har v-e-r-k-l-i-g-e-n lyckats fånga den vackerheten! Du är en duktig fotograf!

  2. hej tjejen! detta var bane mig dom vackraste gravidbilderna jag någonsin sett ever, du har verkligen talang när det gäller foto, grattis även till den snygga mamman 😉
    stor kram Mia

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg