Skönaste jeansen

 
 

lapersiennefixfram

 
 

Jag måste bara slå ett slag för de här jeansen.

 

De är ta mig tusan så sköna så de förtjänar ett helt eget inlägg OCH de är typ den enda anledningen till att jag inte deppat ihop helt över den värdelösa sommaren, för när det är kallt så kan man ju ha jeans utan ett svettas eller verka helt rubbad när alla andra går i shorts.

Makalöst mjuka (tänk mjukisbyxor!), slitningen är perfekt och passformen är fantastisk, jag har levt i mina den senaste månaden.

Så är du ute efter ett par skinny jeans så är det dessa ett hett tips från mig.

De kommer från Maison Scotch och finns hos Modesto (här!)

Det var dagens tips det!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

12 kommentarer till “Skönaste jeansen

  1. Vilka jättefina jeans! Hur är de i storlek? Tur att det finns ljusglimtar denna höstlika sommar… :/ 🙂 Kram

  2. Snygga! Trevligt med ljuspunkter denna höstlika sommar… 🙂 Hur är de i storlek?

    1. Normala, kanske nååååågot stora men jag tog min vanliga storlek.

  3. Det är en otroligt vacker bild på dig något inlägg tillbaka, där du känner av det som vi så många tänker på med allvar ibland; det liv som tilldelas oss. Eller som vi säger: Man får smaka på det som serveras även om man kanske hellre valt en annan rätt…

  4. Snygga! Håller de formen trots stretchen? Är lite less på säckiga jeans (som inte ska vara säckiga) just nu :-).

    1. Ja, mina har inte alls blivit säckiga som stretchjeans annars kan bli, toppen! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg