Ikväll

 
 

IMG_4599

 
 

Här hemma på soffbordet just nu:

Jordgubbsfil med special K och en stor kopp té, mycket fancy (och sen) middag ikväll alltså..

Desto mer fancy är saltlyktorna från som jag köpte på inreda för någon vecka sedan, ä-l-s-k-a-r dom! De ger verkligen det mysigaste skenet ruggiga sommar(höst?)kvällar som denna.

 

Nu plingade det precis till i telefonen och min barndomsvän Emma som vanligtvis bor i Berlin kommer förbi på ett glas rosé; Heja vänner som gör hembesök när man behöver vila handen inför äventyr nästa dag! Och det är ju faktiskt minst lika mysigt att dricka rosé uppkrupen i soffan när vädret är som det är, vem vill sitta och frysa på en uteservering då liksom? Nej, hemma under en filt i soffan blir himla bra.

 

Hoppas att ni också har en mysig kväll, så hörs vi imorgon igen.

Då ska jag berätta om vad som ledde till handbaksmällan i helgen och vad det är för äventyr som väntar imorgon. Men nu alltså, vin och finfint besök!

 
 

Banditen-post-signature2

11 kommentarer till “Ikväll

 1. God afton! Låter som en mysig kväll och avslappnande =)
  Jag blev lite nyfiken vad det är för ”träd” du har i fönstret? Har letat efter något snyggt att ha i mina fönster men inte hittat rätt tills jag såg dina finingar…. Är de svårskötta? Jag har nämligen inga gröna fingrar och kan nästan döda plastblommor 😉
  Ha en förtjusande kväll! /Kram C

  1. Det är två myrtenträd i fönstret, inte de mest lättskötta sägs det, men jag har haft mitt ena i över 4 år så jag håller inte riktigt med om det 🙂
   Kram!

 2. Mysa inne är ett för att inte säga det enda alternativet nu när regnet står som spön i backen. Bokstavligen dånande spön… Tända ljus har vi med, första gången i juli någonsin tror jag : )

 3. Älskar mysiga innekvällar när det är riktigt busväder utanför – att kura skymning helt enkelt. En liten guldkant på tillvaron, eller rättare sagt – en av de bästa guldkanterna, om du frågar mig.

 4. Vad heter lyktorna? Via länken kom jag bara till butikens förstasida. Tacksam för svar!

 5. Hej! Är det samma sak alabasterstenlykta och saltstenlykta eller är det två olika saker?
  Kram Lena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg