Möhippa

 
 

IMG_4467

 
 

Ja, det var som sagt en handbaksmälla som gjorde det lite tyst här inne i helgen.

I fredags var jag nämligen på en riktigt härlig möhippa. Jag har förstås kameran full av bilder men jag vet ju inte hur alla tjejerna ställer sig till att vara med på bloggen men jag har försöka hitta lite bilder ändå som jag kan visa er.

 
 

IMG_4357

 
 

Vi började med picknick på stranden.

Med massor av bubbel, bubbel måste man ju ha på en möhippa, så är det bara.

 
 

IMG_4401

 
 

Temat var som synes rosa och vädret verkligen var på vår sida.

Och the-bride-to-be fick ett glas utsmyckat med en ring.

 
 

IMG_4420

 
 

Vi hade pyntat stranden med vimplar och tyll för picknicken.

 
 

IMG_4487

 
 

Efter ett danspass på stranden (som jag ju tyvärr inte kunde delta i, jag fick nöja mig med att sitta med handen på en kudde och fotografera) så gick vi till nyöppnade Shuffle bar och drack sangria (som var såååå läskande och god i värmen)

 
 

  IMG_4507

 
 

För att sedan gå vidare till YSB där vi hade bokat deras jacuzzis på taket, så himla bra aktivitet om man är ett lite större gäng som vill göra något mysigt tillsammans. Jag är så glad att vi bestämde oss för det alternativet istället för att checka in på spa och ligga i varsitt bandlingsrum. Nu fick vi ju istället verkligen chansen att umgås. Och dricka ytterligare lite bubbel.

 
 

IMG_4579

 
 

Avslutade gjorde i restaurangen på YSB, jag testade deras hamburgare (som var precis så god som den ser ut) och vi satt alla och gäspade ikapp kring bordet. Det märks att man inte är tjugo längre…

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

5 kommentarer till “Möhippa

  1. YSB är underbart! Ska se om jag inte kan få till en helg där i höst.
    Hur orkade man när man var tjugo? Dricka sprit hela dagen och sen festa hela natten. Galet! Haha

  2. Åhh, så mysigt och verkligen tur med vädret 🙂
    Har aldrig varit på YSB men har sett så mycket fina bilder därifrån att det snart måste bli ett besök där.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg