Vilo-onsdag

 
 

IMG_9317

 
 

Hej Onsdag!

 

Såhär ser det ut här hemma just nu.

Jag har beordrat mig själv husarrest och sängliggande för att försöka hålla smärtan i schack så att jag kanske kan åka med Emma på Kung Fidolin-fotografering imorgon. Det är nämligen så att hon råkar ha födelsedag imorgon och då kan man ju inte låta henne åka på jobb själv hela dagen. Så jag tänker att jag hänger med och nynnar på happy birthday i bakgrunden och tvingar henne att äta tårta när tillfälle ges, typ. Det blir nog en finfin torsdag det, men idag är det alltså vila som gäller. Som ni ser så har jag laddat upp med en balja varm choklad med vispgrädde, dator och kamera här i sängen. Så jag får väl ägna dagen åt att gå igenom lite bilder, kanske försöka knåpa ihop del två från bloggeventet och lite sådär.

 

Ha en fin onsdag vänner, så hörs vi snart igen!

 
 

Banditen-post-signature2

1 kommentar till “Vilo-onsdag

  1. Å va mysigt att få följa med och nynna happy birthday. Det skulle jag också vilja ha när jag fyller år. någon som nynnar för mig hela dagen!
    Vila lugnt! Kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg