Matt-tips.

 
 

IMG_7514

 
 

Jag utlovade ju tips om dörrmatta när jag kom tillbaka från min lilla bloggpaus häromveckan och här är den alltså.

”Tine K?” tänker kanske ni.

Nix, jag kan avslöja att den är ett riktigt budget-fynd.

Från *trumvirvel* ICA maxi, av alla ställen.

Jag sprang på den när jag under en shoppingrunda med mamma när jag bara skulle inom på ICA och köpa lite frysta ärtor att kyla handen med när jag genade över hemavdelningen och haffade den här i farten. Mamma skrattade gott när jag kom tillbaka till bilen med både ärtor och dörrmatta i handen. Så kan det gå.

Så det blir mitt budget-tips det, dörrmatta från ICA maxi. Hepp, hepp!

 

(Och skorna på bilden är förresten de som jag berättade köpte när jag hade den där efterlängtade blockad-dagen, från Footwear.)

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Matt-tips.

 1. Kjempefine sko!!! Funderer på å ønske meg dem i julegave… Jeg leste en plass at de var store i størrelsen og at man burde ta et nummer mindre enn man bruker.. Har du dine i din vanlige str. eller? 🙂
  Klemmer

  1. Jag har min vanliga storlek, just den här modellen var inte så stor som andra Johanny Bulls fick jag höra i affären 🙂 Perfekt julklapp <3 Stor kram!

   1. Ååå, tusen takk for ditt svar snille du!! Driver å googler for fullt for å finne akkurat denne modellen i en norsk nettbutikk da det ikke ser ut som at noen sender fra Sverige! Hvis jeg finner den så går den rett inn på ønskelista til jul!☺️
    Finfin kveld til deg! Klem😊

Comments are closed.