Att ha varit praktisk länge nog.

 
 

MG_6422

 
 

Okej, kan vi prata lite om det här med min soffa?

Jag är ju inte riktigt överens med den, minst sagt.

 

Men jag tycker ju att den är sååå fin hos andra, som hos den här härliga tjejen. (H u r gärna vill man inte krypa upp där i soffan och dra filten upp till hakan?) Jag träffade C på Fuffes event och vi började nästan genast prata soffor. Hon har nämligen också en Kivik (som ni kan se på bilderna som är lånade från hennes blogg) och hemma hos henne är den ju bara h u r snygg som helst.

 
 

MG_0280

 
 

Så jag tänker att det kanske skulle kännas mer rätt om min soffa var vit ändå, även om grå är långt mycket mer praktiskt så känns vitt ändå mer jag. Jag har liksom tänkt praktiskt länge nog nu och det är faktiskt t r å k i g t.

Så det blir en tripp till IKEA väldigt snart, i jakt på en extra klädsel, i vitt.

Så kanske, kanske min Kivik och jag kan bli vänner tillslut.

(Även om jag i smyg mest drömmer om en vit skynklig linnedröm. Som den här tex, som dessutom råkar vara exakt rätt mått för min lilla lägenhet. Dröm, dröm)

 
 

(Båda bilderna i inlägget är alltså lånade härifrån)

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha varit praktisk länge nog.

 1. Samtidigt lite synd att lägga ytterligare pengar på något du egentligen inte är helt nöjd med.
  Likadant som när man köper en billigare variant av det man egentligen vill ha…..det slutar bara med att man till slut köper den man ville ha o så blev kalaset myyycket dyrare än om man väntat o köpt det man vill vill ha.
  Vi har Kivik schäslong, en-del, en-del, schäslong och är nöjda (förutom att dynorna åker iväg lite)

 2. Men så snyggt hon har det! Måste in och kika 🙂
  Vi har tre ensitsar i vitt ihop, skitjobbigt för kuddarna åker åt alla håll.. Men jag tycker som du, det är snyggt med vit Kiviksoffa. Den vita klädseln har dock funkat bra, trots två små kladdigare och en svart hårig liten Staffe 😉 Har haft den i 1,5 år och har väl tvättat hela soffan tre gånger, någon del en extra gång. På övervåningen har vi två mörkgrå Kivikschäslonger ihop som en djup soffa, himla praktisk. MEN, nu har vi beställt en Luca från Melimelihome som kommer om några veckor och jag KAN INTE bestämma mig för om vi ska behålla de vita eller grå kivikdelarna.. Måste ju göra oss av med en del av dem..
  Men gud vad jag babblar på här, hur som, ska bli kul att se vad det blir hos dig!
  Ha en mysig lördagskväll,
  Kram Catta

 3. Ett tips är annars att köpa en ’Karlstad’ soffa på blocket och ett skrynkligt linnetyg från bemz.com, skitsnyggt och liite billigare än linnedrömmen du länkade till 🙂
  Kram

  1. Nja, jag tycker att det blir lite väl dyrt ändå för en IKEA-soffa liksom, dessutom är den inte så djup som jag skulle önska 🙂
   Men snyggt är det 🙂
   Kram!

 4. Köp en vit klädsel och flytta ut soffan en bit från väggen (i sidled) om det går, det ser mycket snyggare ut än att ha den kloss intill väggen.

Comments are closed.