Erkännande x 2

 
 

Untitled-31

Stjärna: här
Sängkläder: här
Örngott: här
Batteriljus hare: här
Julgranskulor: här & här
Förvaringsask ekollon: här

 
 

Nu har jag försökt hålla tillbaka länge nog här på bloggen, nu går det inte längre, det måste sägas.

-Jag har jullängtan, deluxe.

 

Ja, jag avslöjade väl mig lite i förra veckans inlägg om lussebullsbak och bebis-strumpor med julmotiv men när jag tittade i kalendern idag och insåg att om bara två ynka veckor så står adventshelgen för dörren så måste det väl ändå räknas som okej att börja prata lite jul här på bloggen? Det är liksom dags att börja fundera på om det finns något fönster som behöver en ny stjärna eller vad det ska vara för tema i granen i år. Ä l s k a r allt det där. Förra året så blev det ju inte så mycket julande för min del eftersom jag låg på sjukhus, kan inte fatta att jag missade en heeeel december vecka sovande på IVA och resten i en smärtdimma utan dess like och dessutom på operationsbord x 2. Huuu, vill inte ens tänka på den där tiden. Då tänker jag mycket hellre på hur m y s i g den här julen ska bli.

 

Och när vi ändå är igång så är det är väl lika bra att erkänna en sak till: för två veckor sedan jag köpte årets första hyacinter. Ja ja ja, jag vet att det kanske var i tidigaste laget men jag kunde inte bara gå förbi dem på torget. Så jag har faktiskt redan tjuvstartat julen lite kan man säga, lussebullar & hyacinter, då är man igång liksom.

 
 

Så, det var dagens två erkännanden alltså. Jullängtan d e l u x e & hyacinter.

Det kunde varit värre, faktiskt.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Erkännande x 2

  1. haha söta du, har också införskaffat den första hyacinten, frågat Johan om jag inte, möjligen skulle kunna få sätta upp julstjärnorna redan nu…längtar så efter mer myspys och julig känsla ❥

  2. Jag håller fortfarande tillbaka. Hela tiden haha. Känner ett stort begär efter jul just nu. Men tänker (får) nog inte släppa på bromsen fören till första advent. Då, fy tusan, åker julen in 😀 Fin kväll till dig!

Comments are closed.