Väntar på snö.

 
 

IMG_8741

 
 

Ser ni där bakom amaryllisen (ja, det smög sig visst inte lite snittamaryllis med när jag var på Ica förra veckan), där ligger en som inte har något problem alls med kivik-soffan. Men å andra sidan så skulle han sova var som helst bara det är tillräckligt mjukt.

 

Lite så har vi börjat den här veckan här hemma. Igår var det gråare än grått hela dagen men idag så visar sig faktiskt solen mellan regnskurarna, då blir man ju glad. Men nu får det gärna komma lite snö som lyser upp snart tycker jag , sedan de färgglada löven släppte och förvandlades till brun sörja på marken så har det faktiskt varit onödigt grått och trist. Därför jublade jag rakt ut igår när jag uppdaterade väder-appen i mobilen och såg en liten snöflinga på söndag, visserligen följt av regn igen nästa veckan men då går det ju iallafall på rätt håll. Inte sant? Skulle jag uppdatera appen idag så skulle säkert den där lilla ensamma snöflingan förvandlats till tusen regndroppar, så därför jag låter blir och fortsätter istället leva i tron om att på söndag kommer vinters första snö falla över Ystad. Heja!

 
 

Så det är vad vi pysslar med här hemma idag, myser i soffan och väntar på snö som kanske inte kommer.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

5 kommentarer till “Väntar på snö.

  1. Hehe såg också den där lilla snöflingan på appen (bor i Malmö) och nu går jag och håller tummarna för i alla fall några timmar vitt utanför fönstret då!! 🙂 😛

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg