Guldkant på onsdagen

 
 

IMG_9817

 
 

Idag när jag kom in efter en promenad med Abbe  i duggregnet så bestämde jag mig för att lyxa till det och skämma bort mig själv lite. Det är ju ändå lillördag. Dessutom har jag känt mig lite grå och trist på sistone och behövde en liten renovering.

 

Så jag började med att tappa upp ett bad.

Det där badkaret alltså, det bästa med den här lägenheten. Finns det något skönare än att sjunka ner i ett ångande bad med massor av väldoftande skum när man är sådär nedkyld inifrån och ut? Jag tror inte det!

 
 

IMG_9819

 
 

Så bubblor, hårinpackning och avslutningsvis den där härliga skumtvålen från Rituals som jag varit beroende av sen den låg i en goodiebag för något år sedan. Numera finns den att köpa även här på vårt lilla Åhléns. Den är verkligen vardagslyx för mig.

 
 

IMG_9833

 
 

När vattnet började bli kallt och jag motvilligt fick gå upp så smörjde jag in min med den lyxiga Bobysoufflén från Tokyo Milk som jag sparat och snålat med sen jag fick den i efter-operation-present av finaste Helene för typ 3 år sedan. Sedan Ordonnance stängde så har jag nämligen inte hittat någon som säljer den. Den luktar verkligen h i m m e l s k t.

 
 

IMG_9834

 
 

Och ansiktet fick sig en lyxig treat i form av den lyxiga ansiktsmasken i guld som jag fick i present av Emma tidigare i höstas. Hade velat ha den där i en evighet men prioriterat annan (inte så glammig hudvård) så jag blev typ hur glad som helst när jag öppnade paketen och insåg att tokan hade köpt den där till mig, bara sådär också. Så nu innebär den lyx i dubbel bemärkelse för mig, 1. för att det känns himla lyxigt att glida runt med guld i fejan & att den gör underverk för huden 2. för att den påminner mig om vilken lyx det är att ha en sån fin vän i sitt liv. Bästa!

 
 

IMG_9831

 
 

Så gled jag sedan runt en stund, men guld i fejan, färgbomb i håret och insvept i min kimono från LW/kyssjohanna. Jag passade även på att färga ögonbrynen innan det var dags att tvätta av färgbomben.

 
 

IMG_9832

 
 

Och nu har jag tillslut landat i soffan, ljusen är tända, tånaglarna har fått ett lager av den perfekta djupröda nyansen (svårt att se på svart & vit bild dock, haha) och nu sitter jag invirad i en pläd och ska bara skriva klart det här inlägget innan jag hugger in på Skogaholmslimpa & té som fick bli kvällens måltid. Mums!

 
 

Och ja, jag känner mig lite som en ny människa & den gråmulna onsdagen fick definitivt guldkant.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

8 kommentarer till “Guldkant på onsdagen

 1. Tusen takk for denne inspirasjon, fine du. Også jeg ligger ofte med baksmella og det er spesielt ille nå.
  Jeg følger din blog og du skal vite at du ofte gir meg det der lille kicket til å holde ut, se litt positivt på livet og
  ikke gi opp. Takk for at du deler av deg og jeg ønsker deg alt godt. Du er et vakkert menneske ♥

 2. Så härligt med badkar. Och att få skämma bort sig lite en onsdag. Det borde man göra oftare. Ha en fin dag. Kram Annika

 3. Hej
  Du är fin som du är redan men förstår att det känns extra skönt med lite behandling 🙂

  1. Jag veet, har sneglat lite där men som sagt, det blir inte så billigt direkt 😉 Tack för tipset <3 Kram!

   1. Tack vare dig sitter jag och sneglar ocksa. Ha ha ha. Far bli att onska <3
    Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg