Nymålat (nåja, hyfsat) & redo för jul

 
 

IMG_9547

 
 

Vilken efterlängtad sol som visade sig idag, l j u s e t liksom.

Äntligen bra fotoljus här hemma så jag passade på att fotografera tv-bänken som fick ett lager ny färg samtidigt som det andra skåpet flyttade in för några veckor sedan. Den gick från vit och avskavd till perfekt grå och härligt matt över en kväll. Inte en dag förtidigt. (Målad med L´authentique kritfärg, nr 79.)

 
 

Lite jul har smugit sig in som ni kanske ser, även om jag egentligen skulle väntat. Imorgon kommer nämligen pappa och hjälper mig med städning och plockar ner jul-lådan från vinden. Bästa! Så när han varit här så får jag gå loss ordenligt med årets jul, jag k a n inte vänta. Men fjolårets lilla gran har alltså fått flytta in igen tillsammans med några hyacinter och den lilla skabbiga granen jag köpte på Åbergs förra helgen, det var ju dömt att misslyckas att försöka vänta till två dagar innan första advent om man är en julnörd som jag.

 
 

Så imorgon alltså; julstök. Men först torsdagkväll med The Holiday (mysigaste julfilmen jag vet) och en stor skål med popcorn.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

8 kommentarer till “Nymålat (nåja, hyfsat) & redo för jul

 1. Jag har drabbats av en mansförkylning vilket är högst onödigt då det är advent i helgen och julsaker ska upp, dessutom så ska jag stå på julmarknad med astorebyemschen.se hela helgen så ahhhhh jag måste få upp julsakerna i morgon men just det ja då ska jag på begravning. Det är lite körigt nu skulle man kunna säga.
  Jag gillar din tv-bänk, den påminner väldigt mkt om min, tror dock att min behöver målas om lite. När jag har tiden så ska jag kolla in dina länkar till vad det är för färg som du använder när du målar möbler för jag har två andra skåp som skriker efter lite kärlek.
  Hoppas du får en härlig kväll!
  Kram

  1. Åh nej, krya på dig <3
   Så himla smidigt att måla om för att förnya lite tycker jag. Just tv-bänken var verkligen i behov av ett lager, precis som köksmöblerna, men de får nog vänta lite :))
   Kram

 2. Granen är så himla fin. Det är alltså en plastgran?! Den ser otroligt äkta ut på bild, men eftersom du skrev att förra årets gran fick flytta in igen blev jag fundersam 😉 Åh, The Holiday – bästa!!

  1. Nejnej, den är riktig 🙂 Men den står i en kruka, så den har varit ute i sommar och levt livet i mammas trädgård 😉

 3. Du har det så fint hemma! Älskar sättet du inreder på. Din stil är så fin. Tack igen för en härlig blogg, och det är jättekul att du igen orkat blogga lite oftare.

 4. Du har det så fint där hemma! Du skapar även en lust att göra om hemma hos mig. Men jag vet inte riktigt var jag ska börja? Kan du inte visa lite mer vad du har på väggarna? Där behöver jag verkligen inspiration. Sen är jag även nyfiken på hur det blev med den nya sängen? Sov du gott i den? Hoppas du vill visa oss den hörnan igen.
  Önskar dig en fin lördag och en mysig första advent!

  1. Söta du!
   Jag har inte jättemycket väggyta att hänga saker på. Men har ju tavellisten ovanför soffan som byter tema lite då & då. Ska försöka göra ett inlägg om mina väggar 😀
   Bilder på nya sängen & den hörnan kommer, ska bara bli klar med sänggaveln tänkte jag 🙂 Den är SÅ skön, bästa köpet!
   Ha en fin adventshelg du med <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg