Sent ute.

 
 

IMG_84501

 
 

Hej sista-lördagen-innan-advent!

 

Har nog aldrig varit så sen med julpyntandet som jag är i år. Men igår var ju som sagt pappa här och hjälpte mig med en rejäl julstädning, g u l d värt för en enarmad bandit. Vad skulle jag gjort utan världens bästa föräldrar? Så t a c k s a m att de finns, de där två.

 

Och finns det något härligare än när hemmet är riktigt rent? Bästa känslan tycker jag. Iallafall så hjälpte han avslutningsvis mig att baxa ner jullådan från vinden så att jag skulle kunna gå loss idag, men den planen var min hand inte riktigt med på. Så istället ligger jag i sängen (som är renbäddad, bästa!) och försöker tänka att det är ju ingen som tar det ifrån mig, julpyntandet. Dessutom så värker regnet ner som Emma tröstade med på fb-chatten precis, inte så stämningsfullt att pynta då ändå.

 

Ikväll står en adventskonsert på schemat som jag hoppas orka gå på. Så jag satsar på vila, vila, vila in i det längsta och sedan iväg en sväng för lite julstämning innan jag åker raka vägen hem igen och vilar upp mig inför morgondagen då det vankas julskyltning. Det är planen nu. Så lite julfeeling ska jag nog få till i helgen ändå, även om det inte direkt skriker JUL här hemma.

 

Pyntet får vänta, som sagt. Även om det kliar i fingrarna nu.

 
 

Banditen-post-signature2

 

5 kommentarer till “Sent ute.

  1. Jag är sugen på att hänga upp min ljuvliga stjärna i fönstret, men det tar emot innan första advent ändå alltså 😆😄

  2. Noll koll alltså! Trodde det var nästa helg men det är ju idag, hej stjärnan! 😀 Kram

    1. ha ha ha, tänkte väl att du var lite väl hård som inte kunde plocka upp stjärnan… 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg