Att vara som ett barn på nytt & att ha kickat igång årets mysigaste månad

 
 

IMG_9698_edited-1

 
 

H e j  d e c e m b e r !

 

Hur härligt är det inte att vi idag går in i årets mysigaste månad? Jag är SÅ pepp på att göra den till den mysigaste ever. Kanske äntligen ska börja med att få upp stjärnor och lite annat idag. Min hand + den senaste tiden aktiviteter + julpynt har som sagt inte gått så bra ihop. Men jag hoppas att jag ikväll eller eftermiddag ska orka ta ett ryck, i så fall ska det drickas varm & kall, pyntas och spelas julmusik. Så pepp!

 

Hur som helst, över till något annat jag är pepp över.

Ser ni vad som är på bilden ovan? Japp, en livs levande (nåja) paketkalender!

Jag måste ju bara vara den lyckligaste tjugosexåringen i världen som har en mamma som den sista november ringer på dörren och in kommer hon med denna!? Behöver jag säga att jag blev som ett barn på nytt?

Jag som ä l s k a r paket. Älskar!

 
 

 IMG_9708

 
 

Dessutom så fick jag den här av pappa för ett par veckor sedan, något annat jag ä l s k a r är nämligen Kinderchoklad. Jag menar h u r gott är inte det?

 

När pappa var här i fredags blev han förvånad att jag inte hade öppnat den och klämt i mig alla bitarna redan. Riktigt så mycket känner jag mig kanske inte som ett barn, jag kan hejda mig liksom. Men när jag tänker efter så har jag nog aldrig varit en sån som tjuvöppnar kalendern eller letar upp julklappar, det var mer min lillebrors grej. Jisses vad han har snokat upp paket den ungen, pust!

 
 

IMG_9709

 
 

Och vad som gömde sig i första paketet?

En chokladkalender! Så dagens frukost bestod alltså av två kalenderbitar, hela kostcirkeln ju. Ho ho ho!

 
 

Ja, årets mysigaste månad har verkligen börjat på det mysigaste viset.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

14 kommentarer till “Att vara som ett barn på nytt & att ha kickat igång årets mysigaste månad

  1. Jag vet :))
   Åh ja, det finns så himla många bra erbjudanden och tävlingar att ta del av nu innan jul. Jag håller koll där ute på nätet jag med 😀

 1. Jag tänker bara.. Vem om inte du är värd just en sån fin kalender och chokladkalender <3
  Så fint och njut av dem varje dag, det är du så värd!
  Kraam Anna

 2. Den genuina beskrivningen du ger av det här roliga med chokladkalendrar, kan få vilken vuxen
  som helst, att vilja bli barn på nytt. Det är så kul att följa dig och jag önskar dig allt gott 🙂

 3. Åhhh, vilken fin kalender!
  Man blir aldrig för gammal för adventskalender 😉
  Ser fram emot att få se vad som gömmer sig i paketen 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg