Kokong på Abbes önskelista

 
 

31057806-origpic-7699f1

(Bild lånad härifrån)

 
 

Jag förstår varför Abbe skrivit den här sängen högst upp på sin önskelista i år.

Inte bara är den snygg, hur mysigt måste det inte vara att sova i en kokong!? Kan ni tänka er? JAG skulle ju vilja ha en sån där att krypa ihop i. Samma känsla som jag får när jag ser en bebis ligga och snusa i ett babynest, SÅ mysigt.

 

Det har inte varit en lätt höst för Abbe ska ni veta, han har nämligen blivit portad från sängen. Kan ni tänka er något värre än att bli portad från sitt absoluta favoritställe i hela världen? Nej det kunde inte Abbe heller, och har ägnat de senaste månaderna åt att visa sitt missnöje över detta så ofta han kunnat. Phu, inte lätt för en svag matte att stå emot protesterna. Men det var tyvärr inte hållbart att låta honom ligga i sängen längre eftersom att han tyckte att det blev ”hans” lite väl mycket och kunde få för sig att bita mig i fötterna om natten om jag råkade sträcka ut mig på ”hans” område. Ja, så kunde vi ju inte ha det. Så då fick hårda matte komma fram och sätta lite mer gränser i hans liv. Som sängförbud till exempel. Så numera sover han alltså i en korg på golvet (som ”hårda” matte åkte och köpte ett baby-duntäcke till för att muta och lindra sitt dåliga samvete, ha ha) och varje kväll så puffar han runt där i korgen tills täcket ligger perfekt, sötnöt. Och ja, bitandet har försvunnit *pepparpeppar*.

 
 

Men en kokong alltså, det vore ju något tycker Abbe.

Om man nu ändå nödvändigtvis måste sänka sig så lågt som att sova på golvet alltså…

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

7 kommentarer till “Kokong på Abbes önskelista

 1. Hihi, sötnos. Förstår att du var tvungen att ta fram den ”hårda” sidan, och att det inte kan ha varit lätt! 🙂 Men han verkar ju onekligen ha det rätt bra ändå 😉
  Kramar

 2. Hahaha…ja det där med att döva sitt samvete med att kompensera vet jag allt om 😃 det är väl själva charmen med att vara ägd av en hund…tycker jag 😉

 3. Ja vem vill inte ha en sån att sova i :).
  Hoppar han upp i sängen på natten nåt eller är den för hög för honom?

  1. Den är för hög, stränga matte flyttade också undan pallen som han använt för att komma upp 😉 Men tro inte att det hindrade honom från att försöka i början… 😛

 4. Ja den ser ju mysig ut! Vår westie får inte heller sova i sängen för då blir han kung över dunlandet och det vill inte jag heller. Himla kaxig blir han och det är ju liksom inte okej. Man får vara lika sträng som mot ett trotsigt barn med de här envisa typerna 🙂

 5. Har något liknande till min katt, det har dock tagit honom över sex år att ens få för sig att sova i den. NU duger den plötsligt. Jaja, bara de små liven är nöjda så 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg