Foto-torsdag & tjej-häng.

 
 

IMG_9719

 
 

Några dagars tystnad pga handbaksmälla till följd av torsdagens äventyr som innebar fotograferings-sällskap och allmänt häng med några av de bästa tjejerna jag vet, på en av de härligaste platserna jag vet.

 
 

IMG_9779

 
 

I torsdags kom nämligen Jenny (som driver Modesto, ni vet) till Ystad för att Emma skulle hjälpa henne att ta inspirationsbilder på alla härliga plagg som trillat in sen sist. Så dagen började med att Jenny svängde in på min gata och hämtade upp mig, vi åkte raka vägen till Espresso House för frukost och lite allmänt prata-i-kapp innnan vi tog bilen ut till Ystad Saltsjöbad där hon hade bokat ett rum för dagen och där Emma och modellerna Mathilda & Johanna väntade i receptionen. Efter lite kramkalas checkade vi sedan in på rummet.

 
 

IMG_9716

 
 

Det tog inte lång tid förrän arbetet var i full gång och rummet var belamrat med kläder, smink och hårspolar.

Jag, som bara var med för att få hänga med tjejerna en dag, placerade mig i sängen och la näsan i blöt när Jenny delade ut outfits till tjejerna.

 
 

IMG_9728

 
 

Och när de andra gick i väg för att ta bilder runt om på hotellet i olika miljöer så passade jag ibland på att vila handen i den sköna hotellsängen, eller testa ett plagg som jag haft ögonen på online och nu hade chansen att testa & klämma på. Nämligen de här URsköna bootcut-jeansen från Fornarina på den suddiga bilden ovan, vill haaaa *snälla snälla tomten*.

 
 

IMG_9750

 
 

Men jag kunde ju inte bara stanna på rummet hela tiden, så jag hängde med ut i det fantastiska växthuset vid poolområdet en sväng & försökte som synes puffa upp håret för en outfitbild. Gick sådär efter morgonens promenad i regnet med Abbe, men jag hade iallafall på mig;

Kofta: gammal H&M, blus: reaköpet från BMB (här), Skinnbyxor: gamla från BMB.

 
 

IMG_9756

 
 

Och där är ju Emma också i växthuset, när vi väntade in modellerna som kilat tillbaka till rummet för ombyte.

 
 

IMG_9787

 
 

Sedan när mörkret började sänka sig över hotellet & alla bilder var tagna så styrde vi kosan mot hotellets restaurang för lite mysigt häng innan det var dags att säga hejdå igen.

 
 

IMG_9805

 
 

Eller förlåt, mysigt häng O C H den gooodaste burgaren ever, med tunna pommes & tryffelmajjo. Mmm, den är verkligen ett måste när man besöker YSB den där. Och den utgjorde en perfekt avslutning på dagen innan vi packade ihop och åkte hemåt igen.

 
 

IMG_9814

 
 

Inte kom jag tomhänt hem heller, den här drömmiga sjalen från BMB råkade nämligen ut för en läppstifts-incident under dagen så jag fick köpa den med lite rabatt, yay! (finns att köpa här, dock utan läppstiftsfläckar) Men nu behöver jag era bästa husmors-tips, hur får jag bort illrött läppstift från den här fantastiska ullsjalen på bästa vis? Vågar jag bara spruta på Vanish och hoppas på det bästa eller? Tacksam för alla tips.

 
 

Det var den torsdagen det, med favorit-tjejer, tryffelmajjo & vackra kläder.

Vad mer kan man behöva egentligen?

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Foto-torsdag & tjej-häng.

  1. Mitt tips är sådan där våtservetter som man har till baby. ICA s egna sådana har jag alltid hemma och jag har fått bort både läppstift och ketchup med dem. Rena miraklet!

  2. Ta inte vanish på ullen, pröva med Icas våtservetter som ovan sa. De är faktiskt otroliga! Men obs! Det ska vara just precis Icas egna för baby!

  3. Jag hade tagit en mild sminkborttagningsremover på två bomullspads och så attackerat från bak och framsida samtidigt. Kan vara bra att blöta padsen med lite vatten innan. Genom att pressa tyget och inte gnugga blir det en mild behandling utan risk för att fläcken bara flyttar på sig eller att tyget blir skavt. Skulle detta inte funka så skulle jag ta lite Yes på padsen som löser fettet i läppstiftet. Den ser gudomlig ut så lycka till!

  4. Hej Nicole, jag håller med Marie, Baby Tvättsavetter är verkligen användbara på fläckar också t.o.m på lite målarfärg på kläder, märket Libero tycker jag är de bästa. Ett annat tips är, kanske Siden tvätttvål funkar, finns att köpa i Twillfit butiker. Lycka till!
    Kram från Ninni.

  5. Hej o hå! Vilken tjusig sjal – går dock ej att klicka på ”här” för att komma vidare….you fix? 🙂

Comments are closed.