m i s t l e t o e

 
 

IMG_9872

 
 

Ja, det var ju inte bara misteln ni fick en liten glimt av igår utan även min sprillans nya, alldeles hemgjorda, sänggavel som nu  ä n t l i g e n är klar. Vitt linnetyg och nitar blev det den här gången, kanske lite snett och sådär på sina ställen men jag intalar mig att det är en del av charmen. Och det är faktiskt m y c k e t roligare att ha någonting som man gjort själv. Nu kunde jag ju dessutom få den precis sådär hög & fluffig som jag ville ha den.

 

Summa summarum: jag är nöjd.

Nöjd att äntligen har något mjukt att luta sig emot & att sängen blev äntligen en riktig möbel.

 
 

IMG_9822

 
 

Också var det ju misteln ja.

Jag kan väl inte påstå att jag har någon tradition av detta med mig hemifrån men jag tycker att det är en himla fin grej, så man kan nog säga att jag infört den sedan jag för något år sedan fick en i adventspresent av min dåvarande chef.

I år såg jag en inspirationsbild någonstans (minns inte var) med en jättemistel hängande ovanför en säng och tyckte det var SÅ himla fint att jag snodde idén rakt av.

 

Så jag kilade förbi torget och köpte fyra stycken mistlar som jag sedan hemma band ihop till en lite större bunt och satte creamvitt sidenband i.

 
 

IMG_9882

 
 

Och tadaa, så hade även jag en grön skönhet som mjukar upp och pryder min ”nya” sänghörna.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Ps. Tack för alla braiga tips angående läppstiftsfläcken i föregående inlägg, vem kunde ana att babywipes var så effektiva? Ni är bäst <3 Såg förresten att just den sjalen var i Modestos julkalender idag till ett superbra pris. Så är ni sugna på en lyxig & användbar julklapp till er själva eller någon ni tycker om så är det ett hett tips att slå till idag. Sjalen finns HÄR (hoppas jag lyckas bättre med länken idag) Ds.

 
 

12 kommentarer till “m i s t l e t o e

 1. Å gosh så fint det blev!!!
  Vill meeeee ha en stoppad sänggavel… Knappt jag vågar säga det till maken då jag tjatade som en tok innan vi köpte Lexintongaveln vi har idag… 😉
  Superfint blev den verkligen!
  Kram Anna

 2. Ja, så himla fin sänggavel! Tycker absolut du ska vara stolt och nöjd! 🙂
  Mistel har jag aldrig haft men tycker att det är väldans fint. Satt och funderade på vart den skulle kunna hänga i lägenheten men kunde inte komma på någonstans… men nu har jag en idé! 😉
  Kramar

 3. Hej.
  Tycker du lyckades väldigt bra med sänggaveln. Jättefin!! Skulle gärna vilja veta lite närmare hur du gjorde…
  Mvh Jessica

  1. Tack snälla. Tyvärr glömde jag helt av att fotografera när den tillverkades, men jag ska se vad jag kan göra…

 4. Superfint o mysigt du har det. 🙂 Hur gjorde du sänggaveln o hur bred o hög är den?
  Får man fråga var du köpte sängen? Kram

  1. Tack snälla!
   Den är lika bred som sängen (180) och höjden vet jag faktiskt inte, gick på känsla. 🙂
   Sängen köpte jag på MIO när de hade sängkampanj i somras & det är en Viking, jag är supernöjd.
   Kram

 5. Oj så snyggt det blev med sänggaveln! 😊 finns det en möjlighet till att du lägger upp instruktioner för hur du gjorde?

  1. Åh tyvärr glömde jag bort att fotografera när jag gjorde den =/ Men jag ska se vad jag kan göra <3

 6. Mysig sänghörna! Jättefint med misteln över sänggavlen så. ^Å din sänggavel är hur tjusig som helst, du ska vara stolt över ditt jobb där! 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg