Längsta veckan, ever.

 
 

IMG_9932

 
 

Den här veckan går nog till världshistorien som den längsta någonsin, ni vet sådär som det kan vara. När jag tänker tillbaka på vad jag gjorde i måndags eller förra helgen så känns det ljusår bort. Märkligt det ändå, hur tiden ibland kan flyga fram och ibland bara sååå långsamt.

Nåja, idag är det iallafall fredag och vi startar långsamt här hemma. Abbe snarkar fortfarande tungt i sin korg och jag har fortfarande inte kommit ur sängen pga mindre handbaksmälla. Men snart ska vi försöka ta tag i den här dagen också, det finns inget tråkigare än att såsa runt i pyjamas när det är fredag, sånt kan man syssla med på söndagar.

Så nu; vila lite till. Sedan; komma i lite ordentliga kläder.

 
 

Ha en fin fredag vänner!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

2 kommentarer till “Längsta veckan, ever.

  1. Det är något stort fel med Era bilder alla ni som bloggar i samma portal! Bara så ni vet…..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg