Julris & fjärilar i magen

 
 

IMG_9846

 
 

Hej tisdag!

Helgen försvann iväg med en hand som jag stundtals (som vanligt) ville hugga av, fix med viktiga (tråkiga) papper & julgodistillverkning i fredags med mamma, därav min tystnad här inne.

Men idag tittar jag alltså in & bjuder på en bild på mitt julris. Alltså påskris-jul-edition. Jag köpte de där stjärnorna (som är som miniadventsstjärnor i papp) på Rusta för någon vecka sedan (5 kronor styck, tips tips!) utan att riktigt veta vad jag skulle ha dom till. Men något skulle jag väl kunna hitta på tänkte jag, de var ju så söta. Så det blev ett julris, när jag var och köpte misteln på torget så haffade jag också en maffig bunt med tallris att hänga stjärnorna i.

Så nu pryder alltså mitt julris skänken som flyttade in i höstas och skapar lite julstämning tillsammans med adventsstjärnan (som tillfälligt fått ersätta lampan) och amaryllisen (som slår ut vilken dag som helst nu) som låg i ett av paketen i min adventskalender. Och på BMB-boken jag fick i julklapp av Emma & Petra ifjol så samsas såklart också mitt absoluta favoritdoftljus (just nu) och den vackra gamla asken jag fått av mormor.

Ja, julen har verkligen flyttat in här hemma nu.

 

Men nog om julris nu. Det är tisdag, en miljard fjärilar bor i min mage just nu & jag kan knappt vänta tills jag kan berätta för er vad som är på gång. Men imorgon, eller kanske redan ikväll så får ni veta, iiiih!

Så nu ska jag ta mina fjärilar & försöka ta tag i den här dagen.

Några smågrejer ska fixas, men det blir mest vila inför vad som komma skall.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Julris & fjärilar i magen

  1. Oh jag har också fjärilar i magen, visst är det en märkligt spännande känsla 🙂 Ser fram emot att få höra dina nyheter 🙂 kram

  2. Ååh så spennende for deg! Håper at alt blir som du ønsker og fortjener og skal heje på deg i dag ♥

  3. Spännande att se vad det är som är på g!
    Dina bilder är en fröjd för ögat. Älskar din behagliga färgsättning. Nästan så jag blir sugen på ett julris här själv nu ju… 🙂 Får se vad jag hittar i helgen! Ha det gott! Kram

  4. Men vilken cliffhanger :).
    Kikar in imorn igen o ser om du berättar vad det är som ger dig fjärilar i magen.
    Kram

Comments are closed.