Att älska slutrea

 

Untitled-17

 

Woop woop!

 

Jenny tipsade mig om att Modesto nu har sänkt sin rea ytterligare, nu är det 70% på A L L T under reakategorin.
Riktigt fyndläge med andra ord. Man måste ju bara älska slutrea. Jag gjorde ju några riktiga fynd i Köpenhamn med som jag inte hunnit visa er än. Har ni tips på någon annan b r a slutrea som man måste spana in?

Själv slog jag till på bootcuten från Fornarina snabbt som attan, de kändes som ett riktigt bra köp som jag spanat på länge nu. De kommer bli perfekta till vita Converse eller Stan Smiths nu i vår. Ångrar mig lite nu att jag inte slog till på blusen från Maison med, den hade ju varit perfekt till inser jag nu när jag tittar på kollaget jag gjorde.

Aja, nu blev det jeans och jag är redo för vår. Det är ju verkligen inte fy skam det.

 

(här finns rean)

 

Banditen-post-signature2

 

1 kommentar till “Att älska slutrea

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg