Doris favoritplats.

 

IMG_0487

 

Jag har två lurviga här hemma med ganska olika syn på det där med komfort. Abbe skulle som ni vet a l d r i g sänka sig så lågt som att sova på GOLVET. Ni förstår ju.. Golvet. Pyttsan! Doris däremot har sitt favoritställe under soffbordet med ett av de där matallbenen som huvudkudde. Ja, det ser ju faktiskt allt annat än bekvämt ut det där, men hon gillar det.

 

IMG_0505

 

Tittar bara upp på mig med sömnig blick när jag blir för närgången med kameran och hon vaknar av klickandet.

Så än så länge är det mest Abbe & jag i soffan, men vi får väl se hur det blir med den saken när hon får riktig kläm på klättringstekniken hon håller på att utveckla för att komma upp för mys hon med.

 

Idag tänkte jag testa det där med matta igen, såå trött på det här kala valp-anpassade nu. Får väl se om jag hittar någon tunn i gömmorna som lätt kan hamna i tvätten o m olyckan skulle vara framme. För även om lilla fröken är väldigt duktig på att säga till när det är dags att ta en tur ut på gräsmattan numera så kan man ju misslyckas ibland när man är liten. Och det är ju lätt hänt att man blir liiite för glad & uppspelt när Abbe bjuder in till lek eller det kommer besök.

 

Banditen-post-signature2

 

6 kommentarer till “Doris favoritplats.

 1. Hej!! Tack för din fina blogg! Alltid kul att läsa dina inlägg tycker jag. Doris är ju så otroligt söt, vad är det för ras på henne och Abbe? Jag har en bichon havanais och jag tycker dom är lite lika.

  1. Tack snälla du!
   Abbe är shitzu/lhasapso/cotton och Doris är shitzu/lhasapso 🙂

 2. Alltså, jag döööööör så söt hon är!
  Om jag bara hade haft ett jobb där jag kunde ta med mig hund, då hade jag skaffat en bästa-vän för länge länge sen…
  Önskar dig en riktigt fin fredag & helg!
  Kram!

 3. Vi har haft två st shih tzu och båda gillade att sova på svala ytor. När dom låg i sin korg så hade dom alltid bara bakdelen i korgen och resten av kroppen liksom rann över kanten och ut på golvet.
  Ursöt är hon lilla Doris ❤️

 4. Längtar också efter våra mattor och att slippa ha grinden till trappan stängd.
  Det har varit lite svårt att träna på det där med att bli rumsren eftersom det har varit så satans kallt. Men nu gått det fint som tur är.
  Men mattorna och grinden blir kvar ett tag till…
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg