Modemässan.

 

IMG_1073

 

Ja, ni vet ju vid det här laget att utsvävningar som att åka till Köpenhamn och spendera några timmar i en mässhall resulterar i  handbaksmälla och om jag varit slarvig med förinställda inlägg så blir det väldigt tyst här inne ett par dagar.

 

Så ska vi ta en liten titt på hur vi hade det i torsdags istället för att gå igenom det där?
Jag tycker det!

När jag satt på tåget påväg till Hyllie så fick jag ett sms från Fru Sederblad som undrade om jag också var påväg till Köpenhamn och om vi i såfall möjligtvis skulle hamna på samma tåg mellan Hyllie & Köpenhamn. Och tänka sig, så var det. Så vi möttes upp på Hyllie, kramades och babblade sedan non stop tills tåget rullade in vid Örestad där jag drog med mig Sederbladskan på lite metro-äventyr. Själv hade hon tänkt åka in till centrum och ta taxi därifrån, men det fixar ju inte min hand så jag hade kollat upp att örestads station bara ligger en hållplats ifrån Bella Center där mässan hålls.

Så vi hoppade av, lyckades trycka varsin metro-biljett genom att tjuvkika över axeln på några tjejer som såg ut att vara påväg till samma ställe som vi och gjorde sedan exakt som dom.

 

Fram kom vi iallafall och kramades hejdå i entrén innan Sederbladskan gick för att leta upp Annelie och jag satte mig för att invänta Emma & Jenny som hade hunnit med ett showroom innan de kom till mässan.

 

IMG_1094

 

Tillslut kom dom iallafall och dagen kunde dra igång på allvar. Dagens största mission var att hitta ett nytt, kul märke för Jenny att ta in. Och SOM vi lyckades med detta, jag kan knappt vänta till de fina plaggen börjar trilla in. Vilket märke det är förblir en hemlis ett litet tag till, men oj oj oj. Först ville Jenny inte ens gå in och titta för hon tycket att det såg för dyrt ut, men vi släpade med henne ändå och det visade sig vara en himla tur för det var SÅ fina saker, som mycket riktigt såg (och kändes) dyra ut, men som låg superbra i pris. Bästa!

 

3v6a5818

 

Emma och jag gick fullkomligt bananas och viftade ivrigt med diverse plagg framför ögonen på Jenny som tålmodigt hmm:ade och sa åt försäljaren att skriva upp det i listan. Det kändes lite som när man var liten och var med mamma och shoppade och verkligen ville ha något.

Efter ett tag gav Jenny upp och sa; gör vad ni vill. Då blev det ännu roligare som ni kanske förstår. Det hände ju däremot aldrig när man var liten.

Bilden ovan (som jag snott av Emma) är tagen precis när vi kommit ur den montern och var på väg för att äta lunch, om ni undrar varför jag ser så glad ut. Ja, det är en mycket märklig bild på mig, men tyckte den var så rolig så den får vara med ändå. (på mig har jag en gammal silkesblus från Åhlens, skinnbyxorna från BMB, Adidas superstar på fötterna och min älskade Louis hängade i armvecket)

 

IMG_1085

 

Sedan gick vi till Barbour där Emma förälskade sig i en cape och jag i en lite längre quintad jacka som kommer bli u n d e r b a r till hösten. Lägg också märke till Jennys svall som Emma stylat kvällen innan, måste tvinga henne att testa den där tången på mig med. SÅ coolt.

 

IMG_1091

 

Efter lunch och Barbour så gjorde vi ett stop för sko-inköp där Emma och jag satt på varsinn stol och drack Cola och återhämtade oss efter morgonens köp-race. (och jag har hittat mina höst-skor, jaja det gäller att vara ute i god tid) Sedan gjorde vi ett sista stop på Object där Emma och jag tvärtstannade framför ett par perfekta Boyfriend-jeans och Jenny sa (igen mycket likt vad min mamma ofta sa när jag var liten) ”okejdå, men detta blir SISTA stoppet för idag”. Vi prövade en stickad klänning som fick mitt hår att stå som en miljon antenner runt huvudet (se bild hos Emma, hysteriskt kul) också vi beställde in bland annat in de där boyfriend-jeansen, och den här som visst redan levererats till butik. Heja snabba leveranser!

 

Och ja, det var väl den dagen det. Sen åkte vi hemåt igen, med en hand som värkte mer än vanligt men med hjärtat laddat av vänner-tid och hjärnan surrande av alla vackra saker som snart finns att köpa. Bästa dagen!

 

Banditen-post-signature2

4 kommentarer till “Modemässan.

  1. Åh, du vet att du inte behöver köpa metrobiljett? Du kan byta till metro inom cph och åka med din öresundstågsbiljett 🙂 Ett tips till nästa gång!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg