Spraytan & bebismys

 

3v6a7464

 

Igår testade Emma & jag något vi pratat om l ä n g e nu, nämligen en spaytan.

Efter lite googlande så visade det sig att man minsann kunde göra det här i Ystad till & med (på Goodhair) så då var det ju inte så mycket att orda om, klart vi skulle testa.

Jag som aldrig gjort någon spraytan förr var mycket spänd inför detta och skickade in Emma först.

 

3v6a7483

 

Och medan hon stod inne i tältet och sprayades av min gamla dagiskompis Emelie (japp, Ystad är inte så stort) så passade jag på att gosa lite med Noah som först hade tittat misstänksamt mot mig när vi möttes upp på parkeringen, inte så konstigt kanske med tanke på hur jag såg ut (man fick inte smörja in sig med något eller använda deo på 24h och skulle ha löst sittande kläder). Men när mamma fick solbränna a lá en vecka på grancan så funkade det tydligen alldeles ypperligt att hänga lite med tant Bandit, även om hon såg lite skabbig ut för dagen.

 

3v6a7487

 

Sedan var det då min tur, jag stoppade handen i en plastpåse och sedan fick hon gå loss medan Emma satt utanför beundrade den imponerande färg hon redan lyckats åstadkomma.

Sedan fick man låta bli att vatten i minst 8 timmar och h e r r e g u d vad jag såg ut imorse. Jag skrattade rakt ut när jag såg möttes av min egen spegelbild, men som tur var hade Emelie varnat om detta och lovat att allt överflöd skulle rinna av i duschen och sedan skulle man se sådär lagom solkysst ut. Som tur var så visste hon ju (såklart) vad hon pratade om och efter en dusch så är jag numera bara precis lagom solkysst & känner mig fräschare än på länge.

 

Spraytan alltså, det livar verkligen upp en februari-tisdag.

 

(Alla bilderna i inlägget har jag snott ifrån Emma)

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Spraytan & bebismys

  1. Vilket mys att umgås och att få lite färg:)
    Jag testade också spraytanning och visst blev men fin men tyvärr håller det ju inte så länge.
    Härliga bilder från dig som alltid och jag är SÅ avis på din urfina väska du köpt, men du är SÅ värd den !! ♥
    Många kramar!
    Adela

Comments are closed.