Helgens-outfit & att styra kosan mot Köpenhamn, igen.

 

IMG_1364

 

Det var tydligen effektivt att beställa ”sy-jobb” av mamma via bloggen som ni kan se, vips så var kappan bandit-anpassad och kunde invigas redan i helgen. Yay! Den åkte till och med på som ytterplagg eftersom jag inte hade planerat att vara ute så mycket, skulle bara iväg ett par korta ärenden som att köpa hundmat och lite annat smått annars kanske den är aningen kall som jacka ännu.

 

IMG_1370

 

Annars har helgen mest bestått i vila, idag väntar nämligen en tur till Köpenhamn tillsammans med Emma & Jenny igen. Hade sån beslutsångest hela förra veckan om jag skulle följa med eller inte, en riktigt jobbig handbaksmälla känns liksom inte så lockande just nu. Inte för att det någonsin gör det, såklart. Roligare kan man ju ha det. Men ibland känns det i alla fall l i t e lättare att hantera det där just psykiskt. Men nu åker jag med, det är ju liksom inte så ofta man får chansen att träffa Jenny eftersom hon envisas med att bo där uppe i Karlsborg. Och en tjejdag i Köpenhamn med de där två kan ju vara precis vad som behövs ibland, även om det nu råkar kosta en handbaksmälla.

 

 IMG_1371

 

Så nu ska jag gräva lite i garderoben efter något att klä på mig sedan bär det iväg, morgonrocken som jag är klädd i just nu är visserligen rätt snygg men kanske blir lite väl avslappnat som dagens.

 

Sedan: Hej Köpenhamn & Hej favorit-tjejer.

Det blir en bra dag det här.

 

(Och kläderna på bilderna: Kappan som jag stegade rakt fram till & beordrade Jenny att ta in i Köpenhamn sist finns HÄR, sjalen är gammal från BMB, jeansen är också gamla från Lager157, på fötterna skinnconversen jag fyndade i Köpenhamn och väskan är från Marc By Marc Jacobs.)

 

Banditen-post-signature2

 

6 kommentarer till “Helgens-outfit & att styra kosan mot Köpenhamn, igen.

  1. Så snygg du är kvinna!! Och kappan blev ju super. Det är bra att ha en händig mamma. Jag har en likadan. 🙂 Ha en trevlig tur till Köpenhamn och hoppas att handbaksmällan blir lindrig. Kram Annika

  2. Så snygg kappa! Är den normal i storlek tycker du? Velar mellan xs & s.. 😊 Han en fin kväll. 🌿

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg