Underbart är kort

 

IMG_1242_edited-1

 

Var visst typ världens sämsta kvalitet på rosorna jag köpte i torsdag, redan i lördags så såg jag hur de började nicka. Tråkigt! De jag brukar köpa på torget (m y c k e t billigare, dessutom) brukar lätt kunna stå i över en vecka, så kan det gå när man vill unna sig lite extra fina rosor. Tur att jag inte kunde låta bli att ta massa bilder i fredags när solen letade sig in i rummet och gjorde den maffiga buketten ännu vackrare. Men som sagt; underbart är kort.
Nåja, den var iallafall fin så länge den varade och nu hoppas jag att jag lyckades komma över något vackert i Köpenhamn som jag kan vila ögonen på nu när jag ligger handbakis. (Ja, detta är som ni förstår ett förinställt inlägg, det är inte så att jag totalt tappat greppet och inte vet vad jag köpt eller inte köpt. haha!)

 

Hoppas att ni har en fin dag!

 

Banditen-post-signature2

 

10 kommentarer till “Underbart är kort

  1. Det kan vara lurigt med rosor – underbara blommor men lite småkinkiga sådär. Brukar också köpa på torget här i Lund och precis som du säger brukar de stå länge. Nu över vintern har det dock varit dåligt med blommor på torget, så jag hoppas på att det blir vårvarmt snart så att blomsterhandlarna kommer fram. Hoppas du hittade något fint i Köpenhamn! (Väldigt fin bild förresten, man blir glad av att se solljuset)

  2. Började först undra vad hur tänkte hon här. Men sen ramlade polletten ner, hahaha!
    Självklart hittade du säkert något fint som du kan vila ögonen på medan handbaksmällan klingar av.
    Kram

  3. Fina Banditen! Vill skicka en hälsning och säga att jag tycker så mycket om dig 🙂 ”Känner” bara dig genom bloggen. Men det är alltid så roligt att titta in och se dina vackra bilder. Du är så fin! Kram på dig!

    1. ÅH, vilken U N D E R B A R kommentar. Du gjorde min dag, vecka, månad. TACK <3 och kram!

  4. Hej Banditen! Var har du köpt den urtjusiga lampan på bilden?:) kram

  5. Ett tips på rosor är ätt känna att de är hårda i själva blomman. Känn på roshuvudet om det är fast och hårt, då är det en pigg ros.
    Är det mjukt är den på väg att blomma ut.
    Sen upplever jag att vissa blommor som står hos blomsterhandlare med kylrum, vissnar när de kommer in i rumstemperatur..
    Kram Å

    1. Ja, det där är ett bra trick. Dock stämde det inte den här gången :/
      Kramkram!

  6. Hej!
    Världens bästa tips som jag fått en gång på dippade rosor: Skär en ny snittyta längs med stjälken, och lägg sedan dem plant i vasken i nytt varmt vatten. Lovar att de ”styvnar till” och håller så ett par dagar till 🙂 Funkar lika bra på tulpaner, dock med kallt vatten. Woop Woop 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg