Helgen

IMG_1296

 

Min helg såhär långt i bilder:

Vårigt ljusa jeans (hyfsat nya från H&M) & poncho som ytterplagg (svinkallt kan jag meddela, men vad gör man inte för att locka fram våren? Tur att jag inte var ute i så många minuter. Poncho är ju för övrigt b ä s t a plagget för mig, mitellan på under och slippa böka med att få in armen i jackärmen & på så vis öka smärtan. Det här får bli säsongen som jag unnar mig en finging från Cape Sweden), bubbel & räkor till fredagsmiddag (middag med typ noll ansträngning på matlagning), återupplivning av råsaftcentrifugen till lördagsfrukosten (v a r f ö r har den bara stått i skåpet den senaste tiden, det är ju SÅ gott!) och såklart massa hemma-häng & hand-vila i mjukiskläder (bland duntäcken och kuddar i sängen, eller uppkrupen i soffan med två lurviga sovande PÅ mig).

 

Vad har ni hittat på såhär långt?

Hoppas i alla fall att ni har en mysig helg, vad ni än hittar på!

 

Banditen-post-signature2

 

8 kommentarer till “Helgen

  1. Hej.
    Jag har följt din blogg i flera år och känner till det hemska du har fått gå igenom/går igenom med din arm….. Vill bara säga att jag önskar innerligt att du kommer bli bra/bättre♥
    Men (förlåt min nyfikenhet) en fråga……. Visst skrev du för ett litet tag sedan att du köpt dig en väska som ”plåster på såren” för dina ärr på ryggen….. Har du en skada där också? Jag måste ha missat det….. Alltså missförstå mig inte, jag har inte med det att göra, utan undrar bara av omtanke, fast det låter kanske dumt……
    Kram Åse
    P.s
    Gillar din blogg starkt förresten! 🙂

    1. Hej!
      Jag har genomgått totalt 5 operationer för att försöka lindra smärtan genom ryggmärgsstimulering, därför har jag alla de där ärren på ryggen. Så de är kopplade till grundskadan i handen.
      Tack snälla du för omtanken & vad glad jag blir att du gillar bloggen <3
      Kram

  2. Hej!
    Jag är lite nyfiken, är det bloggen som du har som arbete eller drar du in pengar på något annat sätt en sjukpenningen? Jag undrar också hur du ser på framtiden, kommer handen någonsin bli bättre så du kan börja arbeta på en arbetsplats och röra dig friare i vardagen? Hoppas allt är bra!….
    Vänliga hälsningar Hanna

    1. Hej!
      Nej, bloggen är en hobby- inget arbete. Tror att det är svårt att dra i pengar på en blogg som uppdateras så sporadiskt som min stundtals gör, även om jag har som mål att göra ett inlägg om dagen för att skapa någon slags rutin i min vardag så blir det ofta inte så.
      Hur JAG ser på framtiden? Såklart önskar jag inget mer än att det kommer att komma något som lindrar min smärta (eller ännu hellre tar bort den helt såklart) så att jag kan börja arbeta & leva ett mer normalt liv. Men som det är nu så har jag testat allt som erbjuds och väntar nu på att forskningen ska gå framåt så att det ska finnas fler alternativ att pröva på. Så det är svårt att svara på hur det kommer att bli, men jag HOPPAS och drömmer såklart om att leva ett mer ”normalt” liv, det tror jag att alla som är sjuka/skadade gör. Konstigt vore det annars.

  3. Hej, nu kanske jag missförstått texten😉 men jag undrar var den poncho du har på bilden kommer från? Superfin (för den är väl inte från cape by sweden)
    Tack för en härlig blogg å önskar dig en fin helg😊
    Carin

    1. Nej, den på bilden kommer från Custommade. Superfin, men den är typ 4 år gammal så den finns nog inte att få tag på längre.
      Hoppas din helg också varit fin! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg