Vår-rensning & den perfekta söndagen

 

IMG_1515_edited-1

 

Söndag, igen.

Fattar inte var veckorna tar vägen just nu, tycker att det går en i rasande fart. Inte mig emot visserligen, det betyder att våren snart är här på riktigt. Kan ju som ni märker inte skryta med att vara den mest uppdaterade bloggen just nu, det har varit mycket annat som tagit energi och ökat smärtan. Då blir bloggen lidande. Till exempel så har jag drabbats av lite resningsmani & vill gärna ha ordning ö v e r a l l t, och helst igår. Vilket är frustrerande då kroppen på sin höjd orkar typ en låda åt gången och annat som egentligen är mycket roligare (typ som att blogga) blir lidande. Men snyggt har det dock blivit i de typ fyra lådorna jag hunnit med hittills i veckan, väldigt tillfredsställande att kunna öppna en låda utan att saker trillar ut och att man inte måste ta i för kung och fosterland för att få igen den igen, det måste jag säga.

 

IMG_1528

 

Så det är lite vad jag pysslat med i veckan, påbörjat någon form av vår-resning som i den här takten blir klar typ till jul (om jag inte ger upp innan, högst troligt) och gjort hundarna sällskap i soffan när handen sagt stopp.

 

Men idag är det söndag & jag har tagit paus från rensandet. Lite senare idag ska jag nämligen få träffa en alldeles ny liten bebis som nu ä n t l i g e n tittat ut (typ 11 dagar över tiden) och då vill man ju minsann inte vara rensnings-handbakis. Så nu ska jag dra med mig hundarna och ta morgonrundan förbi bageriet och bunkra upp med lite frukost, sedan blir det långfrukost i soffan, ett bad med ansiktsmask & hårinpackning (helgmåste!) och slutligen efterlängtat bebisgos.

 

En helt perfekt söndag i mina öron.

 

Banditen-post-signature2

 

2 kommentarer till “Vår-rensning & den perfekta söndagen

  1. Å hoppas det blev en riktigt mysig bebisstund <3
    Har med drabbats av den sjukan… Rensade som e tok idag och det var mycket som åkte till tippen…
    Så skönt.
    Men har lite samma bekymmer att jag inte riktigt har vett att hejda mig och göra L A G O M mycket…
    Så nu blir det soffhäng resten av kvällen… som jag orkar hålla mig vaken;)
    Kram Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg