Citronvatten.

 

IMG_0945_edited-1

 

Jag kämpar med att bli bättre på att dricka vatten, det är så himla lätt att glömma bort tycker jag.

 

IMG_0931
 

Så jag försöker alltid ha en kanna med citronvatten stående i kylen, så påminns man varje gång man öppnar (vilket i mitt fall är ganska ofta, haha! Som att det mirakulöst skulle ha fyllts på med någon smaskigt sen jag senast stod där och tittade in)

Dessutom är det ju faktiskt godast så tycker jag; med några (ekologiska) citronskivor och riktigt kallt.

Dricker ni mycket vatten?

 

Banditen-post-signature2

10 kommentarer till “Citronvatten.

 1. Snygg kanna. Jag är precis som du dricker för lite.Konstigt att det ska vara så svårt att lära sig.

 2. Jag var duktig och drack minst 2 liter vatten varje dag men nu har jag blivit dålig på det. Mitt tips är att ha vattnet mitt framför näsan, en kanna på köksbordet, en kanna på soffbordet osv.
  Jordgubbar, smultron är väldigt gott att ha i vattnet och det är också gott med granatäppelkärnor i vilket finns i frysdisken (ekologiska förstås).
  Kram

 3. Här kommer lite tröstande ord. Finns ny forskning på att vi inte ska dricka för mycket vatten, vilket har varit populärt en längre tid. Är ni intresserade så gå in på Karolinska institutets sida: http://www.ki.se. Sök ”Sluta klunka för mycket vatten…” 🙂 🌷

 4. Dricker nog en hel del vatten. Räknar man in grönt och vitt thé så dricker jag mängder haha! Och bubbelvatten (sodastream) aaaah…

 5. Jag gör som du, häller upp i en kanna så jag ser vad jag druckit under dagen. Dock har jag mitt rumstempererat, känns bäst för min kropp.

 6. Tycker väl egentligen att man ska dricka vatten när man är i behov av det inte bara för själva drickandets skull.

 7. Har varit dålig på det under större delen av livet men har blivit mycket bättre. Mycket tack vare citronerna. Jag brukar bland byta ut det mot apelsinskivor. Nyligen fick ja även veta att det finns en positiv sak med citrusskivorna – de sänker tydligen blodsockernivåerna (en vän låg i riskzonen för graviddiabetes). Att lägga i en citron, apelsin eller limeskiva i te blir också gott, bryter av den lite bitra/beska ton som te kan ha ibland. På sommaren har jag ibland mynta, citronmeliss och vinbärsblad. 🙂

 8. Åh vilken snygg kanna, vart är den ifrån?
  Jag försöker kämpa i mig vatten jag med, men genom att ha den i en kanna så går det lättare för mig, annars glömmer jag.

 9. Jag dricker mycket vatten, och varje morgon dricker jag ljummet citronvatten – känns bra för kroppen. Men lagom är ju alltid bra, så överdrick inte 🙂 ses nästa fredag <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg