Sällskapsdam på fotoäventyr

IMG_1667

 

Hur har er påsk varit?

Min har varit väldigt lugn, massa godis, Netflix och hemma-tid med familjen då lillebror har varit hemma på besök. Och lite mer handvila än vanligt. Varför?

Jo, för i morse hämtade Emma upp mig och vi åkte iväg för två dagars fotoäventyr. Bilen var verkligen fullastad med fina barnkläder som hon ska fotografera för sin butik Kung Fidolin. Och jag, jag hänger med som sällskapsdam och som ni kan se på bilden ovan så är det inte dumt alls. Här är SÅ vackert, solen skiner och jag har blivit placerad i en vilstol för att vila upp handen lite efter bilresan.

Ja, sämre kan man ha det helt enkelt.

Vi hörs snart igen!

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Sällskapsdam på fotoäventyr

Comments are closed.