Sjukstuga

 

IMG_3151

 

Har ni en fin fredag, vänner?

Här har vi lite sjukstuga då Doris satt i sig något olämpligt och magen säger ifrån, så det är skonkost och massa kärlek som gäller till en lite ynklig valpis. Hon gör det mest hela tiden, sätter i sig olämpliga saker. Så det är svårt att veta vad det kan vara den här gången. Men veterinären tyckte vi kunde avvakta och se om det hela löser sig på naturlig väg innan vi åker in och röntgar för att se om det är något som sitter fast. Med tanke på vad som kommit ut tidigare så vet jag inte riktigt vad det skulle vara som i n t e kommer ut av sig själv om vi säger så. För j i s s e s vad hon ätit märkliga saker den hunden. Mamma brukar nynna på den här sången när jag berättar om Doris senaste bravader och ja, det stämmer ganska bra på den här damen.

 

IMG_3125

 

Så vi håller tummarna Abbe & jag för att hon ska må bättre snart, gosar lite extra och ger Canikur till ynklig valpis.

 

Men vi önskar Er en fin start på helgen här ifrån sjukstugan i alla fall!

 

Banditen-post-signature2

 

4 kommentarer till “Sjukstuga

  1. Usch, hoppas det tar sig ut på egen hand! Har varit med om att min familjs hundar har satt i sig både det ena och det andra. Hum hum.. Men vi brukar ge dem sparris äta då det enligt vår veterinär ska vara bra om det råkar vara nåt vasst de satt i sig, så skadas inte tarmen så lätt 🙂

  2. Hade en granne en gång vars hund var som Doris. Värst var den gången när Dixie bajsade blått, herregud vad rädda både jag och Dixies ägare var. Sen kom vi på de där blå stearinljusen som Dixie hade fått tag på någon dag tidigare… hahaha
    Hoppas Doris mår bättre snart!

  3. Jo tack, det vet vi hur det är 🤔 Har en liten malteservalp på 16 veckor som äter ALLT. Det gick så illa att vi fick åka akut till vetten för ett tag sedan. Hon gapade och skrek som en galning. Det visade sig att hon svalt en sten som tydligt visade sig på röntgen. En massa gaser som inte kom ut gjorde väldigt ont. Hon fick div sprutor och mediciner och senare samma dag kom stenen ut, tack och lov.
    Nu är det ett fasligt vaktande när hon dammsuger gården 😬

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg