Halfmoon Magic

 

IMG_2910_edited-1

 

Är så glad att jag hittat min glasögonmodell sedan ett par år tillbaka då de här svarta låg i en goodiebag.

I glasögonsamlingen finns också två på Rayban i pilotmodell men det är helt klart de här som är de mest använda, Halfmoon Magic från Lespecs.

Lagom stora, perfekt form och ja, bäst helt enkelt.

 

(De svarta är som sagt inne på tredje säsongen och håller än och de finns såklart fortfarande med i kollektionen. Måtte de aldrig sluta göras, då måste jag köpa på mig hela lagret så jag klarar mig livet ut tror jag. De grå (stone) är nya för i år, passar min nya hårfärg perfekt. Ifjol hade jag ett par bruna med, men de är tyvärr spårlöst försvunna på det sätt som bara solglasögon kan vara, förmodligen glömda någonstans (gah!). Och innan sommaren är slut så kommer jag nog ha utökat samlingen med ett par i färgen Tan med, har man hittat en favoritmodell så har man liksom. Jag köper såklart mina hos bästa Jenny här )

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Halfmoon Magic

  1. Hej.
    De är så fina dessa solglasögon. Jag har dem i svart. Passar på att fråga, dina svarta halfmoon magic är de så svarta i ”glaset” som på bilden? Mina är inte alls så mörka i glaset. Förväntade mig att de skulle vara så mörka då de var det på beställnings bilden, men kan se mina ögon genom glaset.
    Hjärtliga hälsningar.

    1. Oj, det har jag inte tänkt på. Ska kolla nästa gång jag har dom på mig!
      Men det är ju mina på bilden här alltså & jag har inte gjort glaset mörkare i datorn, så jag tror att de är ganska mörka?

Comments are closed.